Ψήφο εμπιστοσύνης σε Ουζουνίδη!

Δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα μείνει στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2020, αφού ακούγονται φωνές που λένε πως θα έχει αποχωρήσει και θα έχει παραδώσει τις μετοχές του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παρ’ όλα αυτά, πήρε τη μεγάλη απόφαση να προσφέρει στον Μαρίνο Ουζουνίδη επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2020, αποδεικνύοντας πόσο πολύ τον εκτιμά και τον πιστεύει. Τι κι αν έχει ξεκινήσει η ομάδα με δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και με έναν ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Αυτά που λαμβάνει ως πληροφόρηση ο Γιάννης Αλαφούζος για τη δουλειά που κάνει ο Έλληνας κόουτς είναι αρκετά. Άλλωστε και ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ικανοποιημένος με την παρουσία του και αν ήταν στο χέρι του θα προέβαινε στην ίδια κίνηση.

Μένει να δούμε αν ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα δεχθεί να μπει σε αυτή την κουβέντα και φυσικά τι όρους συνεργασίας θα του προσφέρει η ΠΑΕ. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική συγκυρία και ο Έλληνας προπονητής ίσως να μην θελήσει να δεσμευτεί για τόσο χρόνια, δεν παύει όμως να είναι θέση στον πάγκο μίας τεράστιας ελληνικής ομάδας με ευρωπαϊκή ακτινοβολία που κρύβει δυναμική.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα