Ψαριανός: “Ανακάλυψαν δήθεν διαφοροποίηση μου”

Εντύπωση προκάλεσε το βράδυ της Τετάρτης, ότι ο Γρηγόρης Ψαριανός διαφοροποιήθηκε από το “Ποτάμι” και δεν ψήφισε υπέρ του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα. Ακολούθησε το ξεκάθαρο μήνυμα Σταύρου Θεοδωράκη μέσω social media: “Το Ποτάμι θα ψηφίσει για το ισλαμικό Τέμενος. Δεν παίζει με τα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν τα παζαρεύει. Ακροδεξιοί & εθνικιστές ας πουν όχι”, που πολλοί θεώρησαν ως μήνυμα προς τον κ. Ψαριανό. Ωστόσο, ο τελευταίος θέλησε να διαψεύσει ότι διαφοροποιήθηκε από το κόμμα του στο ζήτημα της ψήφισης για το μουσουλμανικό τέμενος.

«Η θέση μας είναι απολύτως ξεκάθαρη και δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση. Ζητούσαμε, στηρίζαμε και ψηφίζουμε την κατασκευή του τεμένους και την ολοκλήρωσή του από την πρώτη στιγμή», τόνισε μεταξύ άλλων και ξεκαθάρισε:

«Στην Επιτροπή είπαμε ΝΑΙ στο Τέμενος με επιφύλαξη για τις λεπτομέρειες, τους όρους, τις προϋποθέσεις, το ΔΣ, που η σχιζοφρενής αριστεροδεξιά κυβέρνηση μαγειρεύει όπως μόνο αυτή γνωρίζει. Και ενώ είναι καταφανής η σχιζοφρένεια και το καραγκιοζιλίκι υπουργού που υπογράφει την απόφαση για το Τέμενος ενώ το κόμμα του και ο ίδιος ως πρόεδρός του δεν την ψηφίζει, «δημοσιογραφικοί και άλλοι κύκλοι» ανακάλυψαν δήθεν διαφοροποίηση δική μου».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα