Ψωνίζει… απ’ έξω ο Άρης

Ματιές στο εξωτερικό ρίχνει ο Άρης προκειμένου να ενισχυθεί μεταγραφικά μέσα στον Ιανουάριο, καθώς οι δύο μεταγραφικοί στόχοι των «κιτρινόμαυρων» από την ελληνική αγορά δεν δείχνουν εφικτοί.

Από το περασμένο καλοκαίρι οι Θεσσαλονικείς είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Τότε όμως ο 32χρονος αθλητής ανήκε στην Τζούμπιλο Ιβάτα κι έτσι αυτή η υπόθεση έμεινε στάσιμη. Με την αποδέσμευση του παίκτη, τον περασμένο Νοέμβριο, ο Άρης εκδήλωσε και πάλι ενδιαφέρον αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Η δεύτερη περίπτωση Έλληνα παίκτη που απασχόλησε έντονα τους «κίτρινους» ήταν αυτή του Στάθη Ταυλαρίδη. Κι αυτή δεν παρουσίασε την επιθυμητή εξέλιξη. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού, είχε μπει σε διαδικασία συζητήσεων με τους «πράσινους» για την αποδέσμευσή του, αλλά διαφώνησαν στο κομμάτι της αποζημίωσης. Και το συγκεκριμένο θέμα παραμένει στάσιμο εδώ και τουλάχιστον έξι μήνες.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Άρης αποτάθηκε στη ξένη αγορά για την κάλυψη τόσο της θέσης του κεντρικού αμυντικού όσο και του αμυντικού χαφ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην τελική ευθεία και στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα έρθουν οι ανακοινώσεις. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Άρης κινείται και για την απόκτηση αριστερού μπακ, έχοντας διακρίνει ότι υπάρχει πρόβλημα και στη συγκεκριμένη πλευρά της άμυνας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα