“Ωρα ευθύνης για τον τόπο”

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αναφέρθηκε ο Κώστας Μαρκόπουλος με ανακοίνωσή του προς τους πολίτες και ψηφοφόρους του στην εκλογική του περιφέρεια, την Εύβοια.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση 

Πολίτες της Ευβοίας

Πιστεύω πως τα πρόσωπα είναι πιο σημαντικά από τα κόμματα. Εξάλλου αποτελεσματικά κόμματα χωρίς ικανά πρόσωπα, δεν υπάρχουν.

Ζητώ από τον καθένα χωριστά τη στήριξή του διότι:

Πάντα βάζω τις ανθρώπινες ανάγκες πιο ψηλά από τις φιλοδοξίες μου. Το έχω αποδείξει!Πάντα επιδιώκω να πρωταγωνιστώ λέγοντας αλήθειες που πονάνε. Αυτό είναι για εμένα η πολιτική.

Ποτέ δεν προκάλεσα με την προσωπική μου ζωή και δεν πρόδωσα τις αρχές του κοινωνικού φιλελευθερισμού, της ισονομίας, την πίστη μου στην Ορθοδοξία! Στέκομαι αδιακρίτως και αφιλοκερδώς, δίπλα στον κάθε πολίτη, προσφέροντας ιατρικές συμβουλές και υπηρεσίες!

Στήριξα την Εύβοια, όποτε είχα δύναμη εξουσίας. Κατηγορήθηκα για αυτό, ενώ αυτή είναι η εντολή σας!

Ώρα ευθύνης

Η περίοδος που έρχεται για την Ελλάδα μας, απαιτεί πολιτικούς με γνώσεις, θάρρος, διεθνείς γνωριμίες, αποφασιστικότητα και αφοσίωση.

Σας θυμίζω ότι επέμεινα και πέτυχα:

Το κούρεμα στα δάνεια της Συνεταιριστικής Τράπεζας της Εύβοιας, στα πυρόπληκτα, στην πτηνοτροφία και κτηνοτροφία.Τη διατήρηση ισχυρού ΤΕΙ στα Ψαχνά και την ίδρυση των δύο πρώτων μεταπτυχιακών προγραμμάτων σε αυτό. Την εξασφάλιση χρηματοδότησης στο Φράγμα Μανικίων και στο Ινστιτούτο Παπανικολάου. Τις ρυθμίσεις στα χρέη των επαγγελματιών προς τον ΟΑΕΕ, με εξασφάλιση ασφαλιστικής ενημερότητας και βιβλιαρίου ασθενείας.

Τις ελεύθερες μετεγγραφές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ για παιδιά με σοβαρές παθήσεις (κατηγορία 5%) και ΑΜΕΑ.

Δεν μπορώ να κάνω θαύματα, αλλά δεν κοροϊδεύω τους συμπολίτες μου. Η στήριξη σου δυναμώνει τη φωνή της Εύβοιας στη Βουλή.

Η στήριξή σου δυναμώνει τις κοινωνικές δυνάμεις στη Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα