Όγδοο «παράσημο» διεθνούς αναγνώρισης στην IDE από τη RAYTHEON (ΦΩΤΟ)

Η IDE (INTRACOM Defense Electronics), η κορυφαία εταιρία κατασκευής ηλεκτρονικών συστημάτων και επικοινωνιών στην Ελλάδα στο χώρο της άμυνας και ασφάλειας, τιμήθηκε με σημαντικό βραβείο από την Raytheon στο ετήσιο συνέδριο απονομής των βραβείων της εταιρείας στις 2 Μαΐου 2017, στην Βοστώνη Μασαχουσέτης, στις ΗΠΑ.

Η IDE βραβεύτηκε για όγδοη φορά από την Raytheon για την εξαιρετική της απόδοση και ποιότητα με το 4 – Star Supplier Excellence Award.

IDE – Raytheon Supplier Excellence Award 2016

Η Raytheon καθιέρωσε το ετήσιο πρόγραμμα Supplier Excellence Awards για να τιμήσει τους προμηθευτές της που έχουν προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες και εταιρικές σχέσεις υπερβαίνοντας τις απαιτήσεις των πελατών και αφού συνεργάστηκαν με τη Raytheon για την καινοτομία, την προσαρμογή στις οικονομικές απαιτήσεις, την παγκόσμια ανάπτυξη, την εταιρική σχέση και την άψογη υλοποίηση των προγραμμάτων.

O διευθύνων σύμβουλος της IDE, Γεώργιος Τρουλλινός

 

Οι υποψήφιες εταιρείες αξιολογούνται με βάση κριτήρια στα οποία συμπεριλαμβάνονται η συνολική ποιότητα, η έγκαιρη παράδοση και η αποδεδειγμένη δέσμευση για συνεχή βελτίωση.

INTRACOM Defense Electronics

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα