Όλη η αλήθεια για το χωρισμό τους

Ο παραμυθένιος γάμος του Γιώργου Λιάγκα και τη Φαίης Σκορδά έληξε άδοξα, με το ζευγάρι να ανακοινώνει το χωρισμό του μέσα από κοινή δήλωσή τους.

«Ναι, δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα μας ενώνουν για πάντα», σχολίασε το ζευγάρι μετά από 6 χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών.

Ήταν μία απόφαση που στριφογύρναγε πολλούς μήνες στο κεφάλι τους και δεν πήραν εν θερμώ. Αυτό άλλωστε, σχολίασε και η Φαίη Σκορδά, μέσα από το “Πρωινό” θέλοντας να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα.

«Καταλαβαίνετε ότι είναι μια κατάσταση δύσκολη και από το πρωί  έρχονται όλοι και μου κρατάνε το χέρι. Επειδή στο διάλειμμα διάβασα και τα μηνύματα σας, δεν μπορώ να το αφήσω να περάσει έτσι.  Είδατε ότι κάναμε μια δήλωση από κοινού με τον Γιώργο. Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι εύκολο όλο αυτό. Κάποιοι από εσάς, από το σπίτι το έχετε περάσει… Αλλά όταν υπάρχουν παιδιά αυτό είναι το πιο σημαντικό και
για εμάς είναι το πιο σημαντικό”, σχολίασε μεταξύ άλλων και συνέχισε: “Όταν ξεκινούσε η σεζόν φέτος έλεγα: ”Ευτυχώς θα πάω στην εκπομπή γιατί παίρνω πολλή αγάπη από τους συνεργάτες μου και πάρα πολλή αγάπη από εσάς. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Μακάρι, κι εγώ να μπορούσα σε μια δύσκολη στιγμή σας να είμαι εκεί και να σας κρατούσα το χέρι. Από εκεί και πέρα κάνουμε μία δουλειά, είναι η φύση αυτής της εκπομπής να είναι χαρούμενη και αισιόδοξη. Η ζωή τα φέρνει έτσι αλλά το σημαντικό είναι να είμαστε γεροί και να είμαστε καλά για τα παιδιά μας. Είναι μία απόφαση ζωής που την πήραμε από κοινού. Δεν είναι κάτι χθεσινό. Δεν μπορεί σε τέτοιες περιπτώσεις να έγινε κάτι Τετάρτη και την Παρασκευή…Καταλαβαίνετε! Δε θέλω να πω κάτι άλλο”.

Οι τσακωμοί του ζευγαριού είχαν γίνει συχνοί εδώ και πολλούς μήνες και τίποτα δεν μπορούσε να αλλάξει τη ρωγμή που υπήρξε στη σχέση τους. Ο τηλεοπτικός χωρισμός πάντως ήταν προάγγελος και κατά πολλούς άργησε έναν χρόνο.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε Λιάγκας και Σκορδά έκαναν διακοπές χωριστά, κάτι που παρατήρησαν πολλοί άνθρωποι του χώρου, αλλά και απλοί θαυμαστές τους. Ωστόσο, δεν ήθελαν να πουν κάτι αν και στον ΑΝΤ1 ήταν κοινό μυστικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη ο Γιώργος Λιάγκας έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι, πλησίον της συζυγική τους εστία, προκειμένου να βλέπει τα παιδιά του. Το σπίτι στη Γλυφάδα είναι στο δικό του όνομα, αλλά εκεί συνεχίζει να μένει η Φαίη Σκορδά μαζί με την μητέρα της, που την βοηθά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ο ένας έδωσε υπόσχεση στον άλλο πως για χάρη των παιδιών τους, θα συνεχίσουν να βρίσκονται, να μιλάνε και να συμπεριφέρονται φυσιολογικά, χωρίς να τραυματίζουν τις ψυχές του 5χρονου Γιάννη και του 2χρονου Δημήτρη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα