Όλοι ανυποχώρητοι, αλλά το πρωτάθλημα ξεκινά

Στη σέντρα θα βρεθούν σε δύο εβδομάδες οι ομάδες της Super League, καθώς φαίνεται πως το πρωτάθλημα ξεκινά κανονικά με τους όρους που έθεσαν όλοι εξ’ αρχής!

Οι δύο πλευρές – ο συνεταιρισμός και η διοργανώτρια αρχή – φαίνεται πως δεν κάνουν πίσω κι έτσι οι δύο βασικοί όροι, δηλαδή η μείωση της χορηγίας κατά 18% και η διατήρηση των 16 ομάδων (και όχι η αναδιάρθρωση σε 14) παραμένουν μέχρι νεοτέρας σε ισχύ.

Η «εισβολή» της ΕΡΤ στο πρωτάθλημα μέσω της μετάδοσης ενός αγώνα ανά αγωνιστική μάλλον δεν θα λάβει σάρκα και οστά, καθώς η δημόσια τηλεόραση προσέφερε τελικά μόλις 600.000 ευρώ για τα 30 αυτά παιχνίδια και όχι 2,5 εκ. ευρώ που περίμεναν οι ΠΑΕ. Αν δεν ανεβάσει την προσφορά της δεν μπαίνει στο «παιχνίδι», παρά το ότι η NOVA δέχθηκε ευχαρίστως και δεύτερο κανάλι στο κατά τα άλλα δικός της προϊόν.

Τι εκκρεμεί; Μα να αποφασιστεί ο τρόπος με το  οποίο θα διεξάγονται τα Play Off. Η Super League έδωσε το δικαίωμα στη NOVA να προτείνει αν τα Play Off θα διεξάγονται με τη συμμετοχή και του πρωταθλητή της κανονικής περιόδου. Αν πουν το “ναι” και οι ομάδες, τότε η πραγματική αλλαγή στο ερχόμενο πρωτάθλημα θα έχει να κάνει με τους αγώνες κατάταξης. Η προκήρυξη, βέβαια, προκειμένου το πρωτάθλημα να ξεκινήσει κανονικά στις 19 Αυγούστου, υπεγράφη κανονικά χωρίς να υπάρχει οριστική απόφαση για τα Play Off. Στο επόμενο και τελευταίο Δ.Σ. μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα προστεθεί η παράγραφος που αφορά στον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθούν, όπως επίσης και τα Play Out.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα