Όλοι μαζί για τον Ζαχαρία Λυκουρίνο!

Φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του σπουδαίου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Ζαχαρία Λυκουρίνου, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, στις 16:00, στο γήπεδο του Αιγάλεω!

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την τύχη να απολαύσουν από τη μία πλευρά την Εθνική ομάδα που θριάμβευσε στα γήπεδα της Πορτογαλίας το 2004 και από την άλλη μία επίλεκτη ομάδα σπουδαίων διεθνών ποδοσφαιριστών, όπως ο Λυμπερόπουλος, ο Γεωργάτος, ο Φραντζέσκος και ο Τζόρτζεβιτς!

Ο Ζαχαρίας Λυκουρίνος ήταν βασικό στέλεχος του Αιγάλεω επί σειρά ετών τη δεκαετία του ’60 και του ’70, ενώ έπαιξε κάποια ματς και το 1980 στη Β’ Εθνική. Ήταν ένα μοντέρνο πλάγιο μπακ για την εποχή, με καλή τεχνική κατάρτηση και προσήλωση στο παιχνίδι του, ποδοσφαιριστής που κάλλιστα θα μπορούσε να παίξει σε μεγάλη ομάδα, αλλά έμεινε για πάντα πιστός στο Αιγάλεω. Ο 75χρονος πλέον Λυκουρίνος φόρεσε και μία φορά το εθνόσημο σε ματς τον Ελπίδων κόντρα στην Αυστραλία, όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν.

Έχει τιμηθεί με το Χρυσό Σταυρό του σωματείου του Αιγάλεω, διετέλεσε προπονητής αθηναϊκών σωματείων με μεγάλη επιτυχία, ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν υπεύθυνος των διεθνών βετεράνων του Π.Σ.Α.Π.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα