Όλοι οι δρόμοι οδηγούν την Τούμπα

Σε χρόνο… ρεκόρ ήρθε η δικαίωση για το πρόσφατο αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Α» ότι η Εθνική Ελλάδος μετακομίζει στην Τούμπα μετά τα προκριματικά του Μουντιάλ και μάλιστα από τα πιο… έγκυρα χείλη.

Μόλις 72 ώρες μετά το δημοσίευμα της «Α» το sdna – που γνωρίζει όσο κανείς άλλος τις προθέσεις Σαββίδη – με σχετικό ρεπορτάζ του Άρη Ασβεστά το βράδυ της Δευτέρας (9/10) ήρθε να επιβεβαιώσει ότι το ματς με το Γιβραλτάρ θα είναι το προτελευταίο εντός έδρας ματς της «Γαλανόλευκης» στο «Γ. Καραϊσκάκης». Εκεί θα αγωνιστεί για τελευταία φορά ως γηπεδούχος στα μπαράζ για ένα εισιτήριο στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ως δια μαγείας την Τρίτη (10/10) την είδηση… ανακάλυψαν και τα υπόλοιπα αθλητικά ΜΜΕ, που γράφουν ότι λόγω της αλλαγής στη διοίκηση της ΕΠΟ η Εθνική μετακομίζει στο Καυταντζόγλειο, επειδή λέει η Τούμπα θα είναι κλειστή για έργα από την επόμενη σεζόν.

Για να γκρεμιστεί και να ξαναχτιστεί, όμως, η Τούμπα χρειάζεται να αλλάξουν καμιά 15αρια νόμοι, χωροταξικοί, περιβαλλοντικοί κλπ, κάτι που συνήθως στην Ελλάδα δεν είναι εύκολο να συμβεί.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Ιβάν να κάνει μία γενναία ανακατασκευή στο ήδη υπάρχον γήπεδο της Τούμπας με τσιμεντοενέσεις, να δημιουργήσει νέες κερκίδες με σουίτες στα πρότυπα ευρωπαϊκών σταδίων, κάτω από τις οποίες θα γίνουν μαγαζιά και μέσα σε ένα καλοκαίρι, άντε το πολύ έξι μήνες η νέα Τούμπα θα είναι έτοιμη. Στο νέο αυτό γήπεδο – στολίδι θα στεγαστεί εκτός από τον ΠΑΟΚ και η Εθνική ποδοσφαίρου, όπως από την πρώτη στιγμή αποκάλυψε η «Α».

Υ.Γ.: Παιδιά ότι θέλετε να ρωτάτε… Δεν είναι ντροπή!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα