“Όποιος κι αν είναι κερδίσει, η Ν.Δ. θα παραμείνει ενωμένη”

Οποιος κι αν είναι το αποτέλεσμα η ΝΔ θα παραμείνει ενωμένη. Aυτό τόνισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ. «Όποιος κι αν βγει αρχηγός θα τον σεβαστούμε. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα η Ν.Δ. θα παραμείνει ενωμένη» είπε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος.

Ζήτησε να παραμείνουν χαμηλά οι τόνοι και κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές της Κυριακής, ώστε «η χώρα να αποκτήσει ισχυρή αντιπολίτευση». Όπως είπε, εάν ο αριθμός των ψηφισάντων δεν ξεπεράσει τις 300.000 θα είναι ένα πολύ κακό μήνυμα για τη ΝΔ.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως δεν πρόκειται να αμφισβητήσει το αποτέλεσμα της διαδικασίας, αμφισβήτησε όμως τις διαρροές περί στήριξης του Κώστα Καραμανλή στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, λέγοντας πως οφείλονται σε «συγκεκριμένους ανθρώπους που βρίσκονται στον κύκλο άλλων υποψηφίων» και πως ο πρώην πρωθυπουργός «όταν θέλει να πει κάτι, το λέει ευθέως». «Αυτή προσπάθεια να εμπλέξουν τον Κώστα Καραμανλή βλάπτει την παράταξη συνολικά», είπε.

Σημείωσε πως ο ίδιος μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα ώστε η ΝΔ να γίνει ένα κόμμα της κοινωνίας, που θα μπορούν να εμπιστευθούν ξανά οι πολίτες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα