Όρθια στη Λεωφόρο (1-1) με γκολ στον… θάνατο!

Με γκολ του Μάρκο Λιβάγια στο 5ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η ΑΕΚ ισοφάρισε 1-1 τον Παναθηναϊκό και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Λεωφόρο στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι «πράσινοι» είχαν πάρει από νωρίς το προβάδισμα χάρη στο τέρμα που είχε σημειώσει με κεφαλιά ο Μολέδο στο 10ο λεπτό, αλλά δεν κατόρθωσαν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Ο Παναθηναϊκός διατήρησε αισίως απόρθητο το «κάστρο» του για 23 συνεχόμενα ματς επί των ημερών του Μαρίνου Ουζουνίδη, πλην όμως απώλεσε μία ακόμη νίκη σε ντέρμπι (που είχε σφιχταγκαλιάσει μέχρι την τελευταία φάση του ματς), γεγονός που προφανώς του αφήνει πικρή εικόνα.

Από την άλλη πλευρά η Ένωση έμεινε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα μακριά από τον καλό της εαυτό, αλλά η επιμονή των παικτών της δικαιώθηκε στην τελευταία φάση του παιχνιδού.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μολέδο (37’ λ.τ. Κουτρουμπής), Χουλτ, Σιλά, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ (67’ Αλτμαν), Λουντ, Μολίνς (90’ Ρέις).

ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ): Ανέστης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος Μπακάκης (71’ Γιακουμάκης), Γκάλο, Σιμόες, Γαλανόπουλος (65’ Αϊντάρεβιτς), Λόπες, Μπακασέτας, Κλωναρίδης (54 Χριστοδουλόπουλος), Λιβάγια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα