Ύμνοι των Γεωργιανών για την «επίσημη αγαπημένη»

Τη Γεωργία αντιμετωπίζει η Εθνική μας ομάδα του μπάσκετ την Τρίτη, 8/9, για την τρίτη αγωνιστική του ομίλου. Θεωρητικά τα παιδιά του Φώτη Κατσικάρη έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, αλλά αυτό θα φανεί στο παρκέ.

Οι δύο καλύτεροι Γεωργιανοί καλαθοσφαιριστές, ο Ζάζα Πατσούλια και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι γνωρίζουν πολύ καλά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και στις δηλώσεις τους δεν δίστασαν να πουν καλά λόγια.

Ο Πατσούλια, καλός φίλος του Αντεντοκούμπο, καθώς υπήρξαν συμπαίκτες για δύο χρόνια στους Bucks, αναφέρθηκε στην ποιότητα που έχει η Εθνική ομάδα και στις πάμπολλες λύσεις που διαθέτει. Αναφέρθηκε στον Γιάννη και είπε πως χαίρεται ιδιαίτερα με την πρόοδο του και πως πέρασε υπέροχα ως συμπαίκτης του για δύο χρόνια στο Μιλγουόκι.

Τα καλύτερα είπε και ο γνώριμός μας από τη θητεία του στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό, Γκίργκι Σερμαντίνι. Ο θηριώδης σέντερ των Γεωργιανών είπε πως η Εθνική διαθέτει τους καλύτερους παίκτες του τουρνουά και έναν καλό προπονητή και πως η ομάδα του για να έχει τύχη θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να σταματήσει τον Σπανούλη. Αναφέρθηκε και στους παλιούς του γνώριμους και είπε πως με αυτούς που έχει υπάρξει συμπαίκτης μόνο φίλους του τους θεωρεί και αντιπάλους μόνο για 40 λεπτά που θα κρατήσει το παιχνίδι. Ήταν ξεκάθαρος, τέλος, όταν είπε πως το ταβάνι της Εθνικής Ελλάδας είναι το χρυσό μετάλλιο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα