“Ώρα αποφάσεων συνολικά για την Ευρώπη”

Iκανοποιημένος από το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα στην Ολλανδία εμφανίστηκε ο Νίκος Παππάς μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 FM”

Την εκτίμηση ότι “είναι ώρα αποφάσεων συνολικά για την Ευρώπη” διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και συνέχισε λέγοντας: “Ο σφιχτός εναγκαλισμός των σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων με τα συντηρητικά είναι κάτι που τους κοστίζει ακόμη και με όρους επιβίωσης. Και αυτό δεν αφορά όπως φαίνεται μόνο το ελληνικό παράδειγμα, όπου είχαμε το πάλαι ποτέ κραταιό κόμμα του ΠΑΣΟΚ κυρίαρχο στον χώρο από το κέντρο ως τα αριστερά να υφίσταται μεγάλες εκλογικές ζημιές.

Βλέπουμε ότι αυτό το φαινόμενο επαναλαμβάνεται και αλλού” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς και πρόσθεσε: “Είναι θετικό που δεν υπήρξε η εκτίναξη της ακροδεξιάς που κάποιες δημοσκοπήσεις φαίνεται ότι κατέγραφαν, αλλά νομίζω ότι είναι ώρα αποφάσεων συνολικά για την Ευρώπη”.

Η Ευρώπη, εξήγησε ο υπουργός, “βρίσκεται σ’ ένα σταυροδρόμ και ή οι ιδέες του μίσους, του διχασμού και της εθνικής αναδίπλωσης θα γίνουν αυτές που θα κυριαρχήσουν ή οι ιδέες της επιστροφής σε πολιτικές συνοχής, αναδιανομής του πλούτου, των κοινωνικών μερισμάτων μέσα στην Ευρώπη θα είναι αυτές που θα μας οδηγήσουν στα επόμενα βήματα”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα