Ώρα Ολυμπιακού στο Καμπ Νου

Μετά από αναμονή… ετών, ο Ολυμπιακός πατάει επιτέλους στο μεγαλοπρεπές Καμπ Νου. Απόψε το βράδυ, στις 21:45, αντιμετωπίζει για πρώτη φορά στην ιστορία του την Μπαρτσελόνα και ψάχνει το θαύμα που θα τον κρατήσει ζωντανό στη μάχη της πρόκρισης.

Η Μπάρτσα σπάνια γκελάρει στην έδρα της, αλλά πάντα υπάρχει το μυστικό της επιτυχίας. Πέρσι έχασε από την Αλαβές και της πήρε ισοπαλία η Μάλαγα. Πρόπερσι της απέσπασε βαθμό η Λα Κορούνια, το 2015 έχασε από τη Μάλαγα και το 2014 από τη Θέλτα…

Άλλο, βέβαια, οι εγχώριες διοργανώσεις που η ένταση ενός ματς μπορεί να μην είναι μεγάλη και που ο αντίπαλος δεν νιώθει δέος και άλλο το Champions League. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν αγωνίζεται στην Primera Division κι αν θέλει να πάρει το κορυφαίο αποτέλεσμα της ιστορίας του, πρέπει να το κάνει απόψε, στο Champions League, και να αποσβολώσει έτσι την Ευρώπη!

Πως θα το καταφέρει αυτό; Εκνευρίζοντας την Μπαρτσελόνα που για πρώτη φορά μετά το επεισοδιακό δημοψήφισμα θα παίξει μπροστά στο κοινό της. Ο Τάκης Λεμονής ετοιμάζει σύστημα 5-5-0, χωρίς σέντερ φορ δηλαδή, με τριάδα στόπερ (Έγκελες, Νικολάου, Μποτία οι πιθανότεροι), Ομάρ και Κούτρη στα άκρα και πέντε χαφ τα οποία θα επιλεγούν την τελευταία στιγμή. Σίγουροι θεωρούνται οι Οτζίτζα, Ρομαό και πιθανότητες συγκεντρώνουν οι Ζντιέλαρ, Καρσελά, Πάρντο με τον προπονητή του Ολυμπιακού να ψάχνει και γρήγορους παίκτες και ποδοσφαιριστές που να μπορούν να κρατάνε την μπάλα. Οι τελευταίες σκέψεις αναφέρουν ότι πιο προωθημένος από όλους θα αγωνιστεί ο Οτζίτζα Οφόε.

Πρόκειται για παιχνίδι το οποίο ο Ολυμπιακός θέλει να κυλήσει όπως αυτό με τη Γιουβέντους στο Τορίνο, ενώ την ίδια ώρα περιμένει νίκη της Γιουβέντους επί της Σπόρτινγκ για να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της τρίτης θέσης.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα