Royal Canin Hellas: Απένειμε υποτροφίες σε φοιτητές Κτηνιατρικών Σχολών

Πριν από περίπου 20 ημέρες πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα η τελετή απονομής του Προγράμματος Υποτροφιών της Royal Canin Hellas για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2015-16.

Η απονομή έγινε στο πλαίσιο διεξαγωγής του Κτηνιατρικού φοιτητικού συνεδρίου της IVSA (International Veterinary Student Association) και οι 9 φοιτητές που επελέγησαν στον 4ο κύκλο του Προγράμματος Υποτροφιών της Royal Canin Hellas και παρέλαβαν την υποτροφία τους, υπό το ζεστό χειροκρότημα καταξιωμένων επιστημόνων της Κτηνιατρικής, είναι οι:

# Αβραμίδης Κωνσταντίνος, Κωτσιόπουλος Γεώργιος, Σπληνάκη Χρυσή, Τσάγκα Ιωάννα, Ευγένιος Χαλβατζής από το Τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και

# Μαρκάκης Γρηγόριος, Λαγού Μαρία, Παρασκευούδη Σοφία, Τρικούπη Γεωργία από το τμήμα Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Παναγιώτης Εμμανουηλίδης, διευθυντής του Κτηνιατρικού τμήματος και η κα. Ελένη Λάζου Γιαλαμά, κτηνίατρος, υπεύθυνη Επιστημονικής Ενημέρωσης της Royal Canin Hellas μαζί με τον πρόεδρο του Κτηνιατρικού Τμήματος του ΑΠΘ, κ. Χαρίλαο Καρατζιά και τον καθηγητή παθολογίας ζώων συντροφιάς κ. Εμμανουήλ Σαριδομιχελάκη απένειμαν τις υποτροφίες και ευχήθηκαν καλή πορεία στη συνέχιση των σπουδών των φοιτητών.

Η Royal Canin Hellas, εκφράζοντας έμπρακτα τη φιλοσοφία της η οποία προάγει τη Γνώση και το Σεβασμό στη γάτα και το σκύλο, μέσω του Προγράμματος Υποτροφιών, έρχεται ως αρωγός της εκπαιδευτικής διαδικασίας των αυριανών επιστημόνων που μεριμνούν για την υγεία και τη φροντίδα των ζώων συντροφιάς.

 

Photo_3 Photo_2 LOGO_ROYAL_CANIN

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα