«Δεν υπάρχει πρόβλημα με τους μετόχους»

Με κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία υπάρχουν προβλήματα στην συνεργασία των μετόχων του ΟΠΑΠ, η ΕΜΜΑ Δέλτα. 

Σε ανακοίνωση τονίζεται πως «με αφορμή πρόσφατες εικοτολογίες που είδαν το φως της δημοσιότητας η EMMA ΔΕΛΤΑ επιθυμεί να επισημάνει την συνεχή και εξαιρετική συνεργασία που υφίσταται μεταξύ των εταίρων που συμμετέχουν στο επιχειρηματικό σχήμα το οποίο απέκτησε, μέσω ανοιχτής διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας, το μερίδιο του Ελληνικού Δημοσίου στον ΟΠΑΠ».

Ο κ. Jiri Smejc, Μέτοχος της EMMA ΔΕΛΤΑ, σχολίασε: «Η συνεργασία με τους Έλληνες συνεταίρους μας στην EMMA ΔΕΛΤΑ είναι ανοικτή και ιδιαίτερα αποτελεσματική, στηριζόμενη επιπρόσθετα και στις προσωπικές φιλικές σχέσεις που διατηρούμε με αυτούς».
Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, οι ξένοι επενδυτές που εκπροσωπούνται στο Δ.Σ. του ΟΠΑΠ διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με τους Έλληνες Μετόχους Δημήτριο και Γεώργιο Μελισανίδη και αυτό αντανακλάται σαφέστατα στην δημιουργική και αποτελεσματική λειτουργία λήψης αποφάσεων από το Δ.Σ. της Εταιρείας.

Ο ΟΠΑΠ έχει ήδη μπει σε μία νέα και ενδιαφέρουσα εποχή ανάπτυξης και του ευχόμεθα κάθε επιτυχία σε αυτή την νέα φάση για το συμφέρον όχι μόνον όλων των μετόχων του αλλά επίσης και της Ελληνικής Κοινωνίας εν συνόλω, καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα