Βενιζέλος κατά Σαμαρά, ΠΑΣΟΚ κατά Βενιζέλου

Ανοιχτούς λογαριασμούς απέκτησαν ξαφνικά οι Αντώνης Σαμαράς και Βαγγέλης Βενιζέλος με αφορμή την κίνηση του πρώτου να ανακοινώσει μέτρα για τους αστέγους εν αγνοία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Ολα αυτά λίγες μέρες μετά την στήριξη που του παρείχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση Μπαλτάκου κόντρα μάλιστα στην προτροπή πολλών πράσινων στελεχών να αποχωρήσει το κόμμα από την συγκυβέρνηση!
«Ο πρόεδρος έβαλε πλάτη ενώ μπορούσε να αδειάσει τον πρωθυπουργό θέτοντας ακόμα και θέμα αντικαταστασής του και τώρα κάποιοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του ΠΑΣΟΚ» σημειώνουν κύκλοι της Χαρ. Τρικούπη.

«Η συγκεκριμένη τακτική θυμίζει εποχές Μαυρογιαλούρου» τονίζουν οι κύκλοι αυτοί, οι οποίοι προσθέτουν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν γνώριζε τίποτα για τη σύσκεψη. Μάλιστα, στη σύσκεψη δεν προσεκλήθη ο υφυπουργός Εργασίας, αρμόδιος για την κοινωνική ασφάλεια και την πρόνοια, Βασίλης Κεγκέρογλου, καθώς και η Γενική Γραμματέας του υπουργείου, Έφη Μπέκου. Για τον λόγο αυτό, το ΠΑΣΟΚ εκφράζει την έντονη ενόχλησή του.

Μετά την εξέλιξη αυτή ευκαιρία για αντεπίθεση βρήκαν πράσινα στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης.
Μάλιστα ο Μιχάλης Καρχιμακης, σχολίασε μέσω Facebook την ενόχληση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου με τον πρωθυπουργό καθότι δεν ενημερώθηκε για το θέμα των αστέγων.

«Διαβάζω σήμερα για την έκπληξη και την οργή των συντρόφων μου στην Χαριλάου Τρικούπη και του Προέδρου για τη συνάντηση και την ανακοίνωση του Σαμάρα για τους άστεγους αποκλείοντας από την συζήτηση και την εξαγγελία το ΠΑΣΟΚ. Σύντροφοι αυτά τα έχουμε ξαναπεί και δεν ακούει κανείς. Χαλάσαμε την διαφορετικότητά μας, μας θεωρούν του χεριού τους δε σέβονται και δε φοβούνται. Αυτή είναι η δεξιά δεν άλλαξε ποτέ. Ας το καταλάβουμε πριν είναι αργά» σημείωσε ο κ. Καρχιμάκης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα