«Δίψα» για το Κύπελλο

Μόνο μια λέξη υπάρχει στο μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό τα τελευταία 24ωρα: «Κύπελλο». Το «τριφύλλι» κοιτά κατάματα την κατάκτηση ενός τίτλου μετά από 4 χρόνια «ανομβρίας» και η «δίψα» ξεχειλίζει τόσο σε παίκτες όσο φυσικά στην τάξη των οπαδών.

Το γεγονός αυτό φρόντισαν να επιβεβαιώσουν περίπου 300 φίλοι της ομάδας που εκμεταλλεύτηκαν την απόφαση του Γιάννη Αναστασίου για τη διεξαγωγή ανοιχτής προπόνησης.

Οι «πράσινοι» δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα και μετά το τέλος της προπόνησης πήραν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τα ινδάλματά τους αφού ανάμεσα στο πλήθος βρίσκονταν και πολλοί νεαροί σε ηλικία φίλοι της ομάδας.

Τα εισιτήρια στους «τυχερούς»

Όπως μπορεί λοιπόν να γίνει εύκολα αντιληπτό η ζήτηση για τα εισιτήρια είναι μεγάλη και το soldout είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί παρά μόνο λίγες ώρες για να πραγματοποιηθεί. Μάλιστα, τα «μαγικά» χαρτάκια αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του κοινού από αύριο, όταν και αναμένεται να γίνει… χαμός.

Ένα μεγάλο μέρος των εισιτηρίων θα πάει στους οργανωμένους, ενώ στην συνέχεια προτεραιότητα έχουν τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Αν υπάρξουν αδιάθετα εισιτήρια θα μπορούν να αγοράσουν και τα μη μέλη.

Οι τιμές είναι απόλυτα προσιτές, καθώς κυμαίνονται από 10 έως 30 ευρώ και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα καθίσουν στις ίδιες θύρες που είχαν καθίσει και στον τελευταίο τελικό Κυπέλλου με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα