Στη λίστα της Λίβερπουλ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Καμία σχέση με τα προηγούμενα καλοκαίρια δεν θα έχει το φετινό για τη Λίβερπουλ αφού ως βέβαιη πρωταθλήτρια Αγγλίας, έχει εξασφαλίσει τη θέση της στο ερχόμενο ChampionsLeagueκαι ως εκ τούτου έχει τη δυνατότητα να διαθέσει περισσότερα χρήματα για την ενίσχυση του ρόστερ της.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο ιδιοκτήτης των «κόκκινων», Τζον Χένρι σκοπεύει να δώσει περίπου 70 εκατομμύρια ευρώ στον Μπρένταν Ρότζερς ώστε να επιλέξει παίκτες της αρεσκείας του και να ενισχύει ακόμα περισσότερο το ρόστερ.

Στο πλαίσιο αυτό, η περίπτωση του Κυριάκου Παπαδόπουλου μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει. Η «Mirror» αναφέρει όνομα του Έλληνα κεντρικού αμυντικού στους υποψήφιους ώστε να αποτελέσει λύση στο κέντρο της άμυνας των «κόκκινων» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι παρουσία του θα προσφέρει «μεγαλύτερη προστασία στον τερματοφύλακα της ομάδας, Σίμον Μινιολέ». Άλλωστε, αν κάπου υστερούσε η φετινή Λίβερπουλ, αυτό ήταν η αμυντική της λειτουργία έχοντας παθητικό 44 γκολ, αριθμός που είναι μακράν ο υψηλότερος ανάμεσα στις ομάδες της πρώτης πεντάδας.

Οι υπόλοιποι παίκτες που θα ενδιαφέρουν την Λίβερπουλ είναι ο Τομ Ινς της Μπλάκπουλ, ο Γουίλ Χιούζ της Ντέρμπι, ο Μάρκος Ρόχο της Σπόρτινγκ, ο Μκχιταριάν της Ντόρτμουντ και ο Κονοπλιάνκα της Ντνίπρο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα