«Στον Πανιώνιο κατά πάσα πιθανότητα ο Ιμπαγάσα»

Την ευτυχή κατάληξη των διαπραγματεύσεων με τον Αριέλ Ιμπαγάσα προανήγγειλε ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας σε συνέντευξή του στο NovaSportfm 94,6.

Ο διοικητικός ηγέτης του «Ιστορικού» αναφέρθηκε, ωστόσο, και στα οικονομικά προβλήματα της ομάδας, εκφράζοντας και το παράπονό του για τη στήριξη που ζητά, αλλά δεν έχει.

«Κατά πάσα πιθανότητα θα λήξει υπέρ της ομάδας μας», τόνισε χαρακτηριστικά για το θέμα της μεταγραφής του Αργεντινού, αλλά συνέχισε:

«Οι φίλοι της ομάδας πρέπει να είναι δίπλα της. Τι να το κάνω να έρθουν τώρα με τον Ιμπαγάσα… Το σημαντικό θα ήταν να είναι δίπλα στην ομάδα για να μπορούσαμε να φτάσουμε σε ατραξιόν τύπου Ιμπαγάσα. Από υποσχέσεις έχω χορτάσει. Έχω ζυμωθεί στον Πανιώνιο. Άλλοι που έχουν προβληματίσει τον Πανιώνιο και έχουν φτάσει την ομάδα να έχει 9 εκατ. χρέη έχει σημασία να δούμε τι κάνουν».
Στη συνέχεια στάθηκε στη σημασία της εξασφάλισης της φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας από τον Πανιώνιο.

«Τώρα που πήραμε ασφαλιστική ενημερότητας μπορέσουμε να υπογράψουμε κι επίσημα κάποιους παίκτες που έχουμε πάρει. Εάν δεν τα καταφέρναμε θα είχαμε μείνει με δέκα συμβόλαια από πέρσι. Φανταστείτε να έλεγα ότι ο Πανιώνιος θα έπαιζε με 10 παιδιά; Δηλαδή… Γ’Εθνική!!! Δεν θα ήθελα ο Πανιώνιος να γίνει ΑΕΚ. Εάν δεν το βλέπεις διαφορετικά, το λογικό θα ήταν ο Πανιώνιος να πέσει στην Γ’ Εθνική», ανέφερε και συνέχισε:

«Τώρα αφού το πετύχαμε αυτό, θα πετύχουμε και τα υπόλοιπα. Είναι κρίμα μια τέτοια ομάδα να σέρνεται, έρμαιο του καθενός», τόνισε και συνέχισε:

«Η επιτυχία είναι όλων των ατόμων που έχουν τραβήξει το λούκι –για να το πω έτσι- για ν α μπορέσει η ομάδα να πάρει ενημερότητα. Γιατι αν ψάξουμε για άλλους Πανιωνάρες, αφήστε το…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα