Βάλτε «κοριό» στον σύντροφό σας!

Ηλεκτρονικός ντετέκτιβ σε μορφή εφαρμογής για έξυπνα τηλέφωνα. Αυτή είναι η νέα εξέλιξη της τεχνολογίας. Σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθείτε τις κλήσεις του εκλεκτού σας, την τοποθεσία του ακόμα και τα μηνύματά του στο κινητό τηλέφωνο!

Και αν νομίζετε ότι αυτό είναι παράνομο κάνετε λάθος! Απλά χρειάζεστε την… συγκατάθεσή του! Την οποία δεν θα αρνηθεί να σας δώσει αν είναι να απαλλαγεί από την γκρίνια και τις αμφιβολίες σας!
Ο λόγος για το mCouple. Αυτή η εφαρμογή δίνει πλήρη πρόσβαση στους χρήστες της στα κινητά των συντρόφων τους! Τους επιτρέπει να διαβάζουν τα μηνύματα στο κινητό, τα inbox τους στο Facebook και να ανιχνεύσουν το σήμα τους μέσω του GPS της συσκευής. Παράλληλα το mCouple app, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ηχογραφήσει τηλεφωνικές συζητήσεις του/ της συντρόφου σου και σου δίνει πρόσβαση στις αποθηκευμένες φωτογραφίες και videos που έχει στο κινητό του.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν για συσκευές iOS και Android! Μόνο που μετά την εγκατάσταση της και στα δύο κινητά, οι χρήστες πρέπει να αποδεχθούν την χρήση της. Οπότε γίνεται ξεκάθαρο πως χωρίς την συγκατάθεση του ενός είναι άχρηστη! Εκτός και αν… έχει κακή σχέση με την σύγχρονη τεχνολογία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα