Στο προσκήνιο Μπερίσα και… Αναστασίου

Πίσω τους έχουν αφήσει στον Παναθηναϊκό την υπόθεση απόκτησης του Αλφάρο, από τη στιγμή που ο Ισπανός δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε από την ομάδα. Ναι μεν η γκρίνια από τον κόσμο είναι μεγάλη, αλλά από τη στιγμή που ιατρικά ο παίκτης δεν ήταν στη δέουσα κατάσταση, η μεταγραφή έπρεπε να ακυρωθεί, όπως κι έγινε.

Σειρά έχει η επόμενη μέρα που εκτός από το πολύ σημαντικό ματς με τη Μίντιλαντ, έχει και τουλάχιστον μία μεταγραφή.

Ο λόγος για τον Βαλμίρ Μπερίσα που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψει ως δανεικός από τη Ρόμα και θα υπάρχει εφικτή οψιόν αγοράς (300.000 – 400.000 ευρώ).Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής είναι και αυτός θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Έτσι κατά πάσα πιθανότητα την Παρασκευή θα βρίσκεται στην χώρα μας για να οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του στους «πράσινους».

Εσχάτως προέκυψε και θέμα με τον Γιάννη Αναστασίου και την πρόταση της Γκενκ για την πρόσληψή του. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ήταν ευθύς εξαρχής ξεκάθαρος ότι δεν θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό, όπως ξεκάθαρη ήταν και η στάση της διοίκησης ότι θέλει να συνεχίσει ο τεχνικός στο πόστο του.

«Το μέλλον σου είναι εδώ. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό και για σένα και για την ομάδα να έχεις πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, αλλά φυσικά δεν περνάει από το μυαλό μου και από μυαλό κανενός στο κλαμπ, ότι μπορεί να μη συνεχιστεί η μεταξύ μας συνεργασία», διεμήνυσε ο Γιάννης Αλαφούζος και μάλιστα στις προθέσεις του είναι να καλέσει τον τεχνικό μέχρι τον Δεκέμβριο για αναπροσαρμογή στις αποδοχές του και στα μπόνους στόχων. Το συμβόλαιό του έχει ισχύ έως το 2016, αλλά μπορεί να συζητηθεί και επέκτασή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα