«Ο Ντι Μαρία ζήτησε να αποχωρήσει»

Με τον πλέον επίσημο τρόπο ο Άνχελ Ντι Μαρία πρέπει να θεωρείται «ξένο σώμα» από τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς ο ίδιος ο τεχνικός της ομάδας, Κάρλο Αντσελότι ανακοίνωσε ότι ο Αργεντινός ζήτησε να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Ο λόγος προφανής… Μετά τις προσθήκες των Χάμες Ροντρίγκες και Τόνι Κρος, ο Ντι Μαρία έχασε –άδικα- τη θέση του στην ενδεκάδα και για αυτό το λόγο αναζητά την ομάδα που θα μπορέσει να του δώσει εκ νέου θέση βασικού.

«Ο παίκτης ζήτησε μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι. Απέρριψε την πρόταση της ομάδας να μείνει στη Μαδρίτη, έτσι ψάχνουμε για μια λύση», είπε ο Κάρλο Αντσελότι στην τελευταία συνέντευξη Τύπου.

«Θα βρούμε μια λύση για τον Ντι Μαρία, πριν από την εκπνοή της μεταγραφικής διορίας. Ωστόσο, παραμένει παίκτης της Ρεάλ για τώρα και είμαστε σε μια κατάσταση που ο παίκτης πρέπει βρει και αυτός τη λύση για τον εαυτό του. Αν δεν μπορέσει να βρει μια λύση για το μέλλον του, θα παραμείνει εδώ. Θα τον αγκαλιάσουμε και θα μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει εδώ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι διαθέσιμος για το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο».

Επιπλέον, ο Ιταλός αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Σάμι Κεντίρα ξεκαθαρίζοντας ότι είναι διαφορετική περίπτωση καθώς έχει μόλις ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα και μόλις πρόσφατα επέστρεψε από έναν σοβαρό τραυματισμό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα