«Κλείνει» Μπερίσα, προχωράει για χαφ

Ταύτιση απόψεων προέκυψε μεταξύ Παναθηναϊκού και του Βαλμίρ Μπερίσα της Ρόμα αναφορικά με την πιθανότητα συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών με τη μορφή δανεισμού.

Ο Νίκος Νταμπίζας εξήγησε στο νεαρό επιθετικό ότι είναι καθαρά στο δικό του χέρι να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του δώσει ο Γιάννης Αναστασίου, αφού είναι και στη λογική του συλλόγου να δίνει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την περασμένη σεζόν.

Ο Σουηδός έμεινε ικανοποιημένος από όσα άκουσε από την πλευρά του «τριφυλλιού», αντιλήφθηκε ότι δεν μπορεί να υπάρξει κάποια μεγαλύτερη δέσμευση και ουσιαστικά έδωσε το «ΟΚ» για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Ρόμα και Παναθηναϊκός έχουν ήδη συμφωνήσει σε μια οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι ύψους 400.000 ευρώ.

Δεν το βάζει κάτω για Αμπέιντ

Έστω και προσωρινά μπορεί στον Παναθηναϊκό να άφησαν στην άκρη την υπόθεση Αμπέιντ, αφού δεν μπόρεσαν να προσεγγίσουν τις απαιτήσεις της Νιούκαστλ, αλλά δεν φαίνεται να το βάζουν κάτω. Για την ακρίβεια υπάρχει ειλημμένη απόφαση για απόκτηση χαφ μετά το «ναυάγιο» με τον Αλφάρο κι από το μυαλό του Γιάννη Αναστασίου δεν βγαίνει ο Αλγερινός που ήταν και πέρυσι βασικό στέλεχος της ομάδας.

Η Νιούκαστλ όμως απαιτεί τουλάχιστον 700.000 ευρώ για την απόκτησή του, ποσό που ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε θέση να το προσεγγίσει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα