Παράταση για τις ΠΑΕ στην κατάθεση των ενημεροτήτων

Την τροπολογία που διευκολύνει τις ΠΑΕ οι οποίες δεν διαθέτουν ενημερότητες υπερψήφισε η Βουλή.

Η σχετική τροπολογία που περιεχόταν σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων πέρασε την Πέμπτη από τη Βουλή, με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ να ψηφίζουν υπέρ, τους ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ να το καταψηφίζουν και τη ΧΑ να ψηφίζει «παρών».

Έτσι, οι ΠΑΕ που αντιμετωπίζουν πρόβλημα θα έχουν πλέον περιθώριο ως τις 18 Σεπτέμβρη για να καταθέσουν τα σχετικά δικαιολογητικά στην ΕΕΑ.

Στην ομιλία που έκανε ο Υπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, Αθανάσιος Τασούλας, χαρακτήρισε την τροπολογία «μία προσωρινή υποβοήθηση σε περιφερειακές ομάδες» και σημείωσε κλείνοντας ότι «δεν έχω την ψευδαίσθηση πως θα γίνει ένας αγγελικός κόσμος, αλλά θα βελτιωθεί».

Στην παρατήρηση, δε, της βουλευτού του ΚΚΕ, Δ. Μανωλάκου ότι «αυτές οι ομάδες έδωσαν εκατ. για μεταγραφές. Θα μπορούσαν να δώσουν χρήματα για να είναι ενήμερες» και στην ερώτησή της αν το εξέτασε αυτό, απάντησε

«Οι ομάδες για τις οποίες μιλάμε δεν έχουν την ευχέρεια να κάνουν μεταγραφές εκατομμυρίων. Νωρίτερα από τις 18/9 θα έχουν τακτοποιήσει το θέμα των οφειλών των ΠΑΕ στο Δημόσιο, κάτι που πρέπει να λυθεί δια παντός και να μην υπάρχουν παρατάσεις».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα