«Ερυθρόλευκος πυρετός»

Έντονη θα είναι η δραστηριότητα του Ολυμπιακού αυτές τις μέρες που η μεταγραφική διορία φτάνει προς τη λήξη της καθώς αρκετά «μέτωπα» είναι ανοιχτά.

Αρχικά, υπήρχε «φωτιά» με την υπόθεση του Χοσέ Χολέμπας και τον αποκλεισμό του από την αποστολή της ομάδας κόντρα στον Παναιτωλικό, αφού τελικά για τον ελληνοποιημένο μπακ χαφ ήρθε πρόταση αγοράς από τη Ρόμα που πριν από λίγες μέρες απέκτησε και τον Κώστα Μανωλά. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ήταν στις συμπάθειες του Μίτσελ και έτσι ο Ισπανός δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής αντί 3 εκατ. ευρώ. Ήταν μια εξέλιξη που επιθυμούσε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής καθώς στα 30 του δεν θα είχε ακόμα πολλές ευκαιρίες για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Αυτή την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την αντικατάστασή του, αν και από χθες ακούγεται έντονα το όνομα του Κώστα Γιαννούλη από τον Ατρόμητο.

Στο θέμα του επιθετικού, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να «παλεύει» την υπόθεση του Κώστα Μήτρογλου από τη Φούλαμ. Με σύμμαχο την επιθυμία αλλά και τις πιέσεις του παίκτη προς το σύλλογο του Λονδίνου, οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να φτάσουν σε συμφωνία για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή για ένα χρόνο. Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση που όμως στην πλατεία Αλεξάνδρας εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι θα τη φέρουν εις πέρας.

Για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, πρώτος στόχος παραμένει ο Ντιόπ της Λεβάντε, αλλά ο παράγοντας που δεν βοηθάει τον Ολυμπιακό να ολοκληρώσει την υπόθεση είναι η ίδια η ομάδα καθώς εμφανίζεται να διαφοροποιεί συνεχώς τη στάση της για την πώληση του παίκτη. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ποντάρουν στο γεγονός ότι το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο και ότι ακόμα και την τελευταία στιγμή οι Λεβαντίνοι θα πειστούν να τον παραχωρήσουν, προκειμένου να μην τον χάσουν ελεύθερο του χρόνου.

Τέλος, θέμα φαίνεται ότι μπορεί να υπάρξει και με τον Γιάννη Μανιάτη καθώς ακούγεται όλο και πιο έντονα το σενάριο ότι ενδεχομένως να φτάσει πρόταση που θα καλύπτει τη ρήτρα του συμβολαίου του. Σε αυτή την περίπτωση τα χέρια του Ολυμπιακού θα είναι δεμένα και το «μπαλάκι» θα περάσει στο γήπεδο του ποδοσφαιριστή που θα αποφασίσει ο ίδιος αν θέλει να παραμείνει ή όχι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα