«Δεν θα αλλάξουμε για ένα παιχνίδι»

Το γεγονός ότι δεν θα χρειαστεί να αλλάξει σχεδιασμό ο Ολυμπιακός ενόψει του ντέρμπι Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Παναθηναϊκό τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση της ομάδας.

Από την άλλη μεριά, ο αρχηγός και ηγέτης των «ερυθρολεύκων», Βασίλης Σπανούλης, ευχήθηκε να μην έχει τη νέα σεζόν προβλήματα τραυματισμών, λέγοντας παράλληλα ότι νιώθει ξεκούραστος μετά την αναγκαστική του απουσία από την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Το παιχνίδι συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον. Το αποτέλεσμα συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον αλλά δεν θα αλλάξουμε πολλά. Θα παίξουμε ένα λιγότερο φιλικό. Χτίζουμε ομάδα για έναν χρόνο και όχι για ένα παιχνίδι», τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Ξεκινάμε μια σεζόν εντελώς διαφορετική. Πέρσι δημιουργήθηκε μια νέα ομάδα. Αναγκαστήκαμε για διάφορους λόγους να αλλάξουμε παίκτες Κάποιοι έπαιξαν καλά και κάποιοι όχι. Αλλά φέτος το έργο μας ήταν πιο εύκολο. Πήραμε μόλις τρεις παίκτες που είναι έμπειροι και τον Μουράτο που είναι για το μέλλον», ανέφερε για την έναρξη των προπονήσεων και συνέχισε:

«Στόχος μας είναι να δουλέψουμε σκληρά και να έχουμε λίγο τύχη για να κατακτήσουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο. Η επιλογή των παικτών έγινε για να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερη εμπειρία. Οι τρεις που αποκτήθηκαν είναι έμπειροι, ποιοτικοί και καλοί χαρακτήρες».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

«Είναι κάτι καινούργιο για εμένα να κάνω προετοιμασία από την αρχή. Δυστυχώς έπρεπε να το κάνω. Οι γιατροί που συνέστησαν ξεκούραση λόγω του τραυματισμού. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα είναι αρκετά ανταγωνιστική. Θα με βοηθήσει που ξεκουράστηκα. Ελπίζω το γόνατο μου να μην έχει ξανά πρόβλημα. Οι στόχοι είναι πάντα οι ίδιοι, να τους κυνηγήσουμε όλους. Θέλουμε να παίξουμε και όμορφο μπάσκετ για να το ευχαριστηθεί ο κόσμος», τόνισε και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

«Οι προπονητές ξέρουν πως θα μας ετοιμάσουν. Είναι αρκετά νωρίς αλλά έτσι πρέπει να κάνουμε, να είμαστε έτοιμοι νωρίς. Πιστεύω ότι όταν έρθουν και τα παιδιά από την Εθνική θα είναι ακόμη καλύτερα».

Τέλος ανέφερε για την Εθνική…

«Είναι μια νέα ομάδα με παιδιά που διψάνε για επιτυχίες. Ένα κράμα νέων και παλιών παικτών είμαστε όλοι μαζί τους σε αυτό που κάνουν», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα