Αναβολή στη Football League

Σημαντικές εξελίξεις έφερε το σημερινό ΔΣ της Football League καθώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η προγραμματισμένη για τις 28/9 πρεμιέρα του πρωταθλήματος, θα αναβληθεί επ’ αόριστον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, το συμβούλιο ξεκίνησε στις 13:00 και για περίπου δύο ώρες τα μέλη της συζητούσαν το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που έχει προκύψει αφού η συντριπτική πλειοψηφία των ΠΑΕ αδυνατεί να ολοκληρώσει τη σεζόν.

Σημειώνεται, πάντως, ότι η σέντρα δεν μπορεί να γίνει το Σαββατοκύριακο (4,5/10) και αυτό γιατί η κλήρωση έγινε με κλειδαρίθμους, προκειμένου για παράδειγμα να μην παίζουν εντός οι Πλατανιάς – ΑΟΧ, Πανιώνιος – Καλλιθέα με αποτέλεσμα να είναι δεδομένο ότι οι επόμενες πιθανές ημερομηνίες της πρεμιέρας να είναι για τις 11,12/10.

Η ανακοίνωση της Football League:

Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE αποφάσισε όπως μετατεθεί η έναρξη του Πρωταθλήματος επ’ αόριστο, λόγω ύπαρξης σοβαρών οικονομικών και θεσμικών προβλημάτων.

Το Δ.Σ. εξέλεξε ομόφωνα επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Σ. Καλογιάννη, Π. Μονεμβασιώτη, Α. Κούγια, Χ. Μέγκλα και Γ. Στούπα . Τον κ. Καλογιάννη σε περίπτωση κωλύματος αναπληρώνει ο. κ. Κ. Παπαδόπουλος. Τον συντονισμό της παραπάνω επιτροπής θα ασκεί ο Νομικός Σύμβουλος κ. Α. Βουγίδης.

Η Επιτροπή θα ζητήσει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Α. Σαμαρά , τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Α. Τσίπρα και τους αρχηγούς των κομμάτων που συμμετέχουν στον Ελληνικό Κοινοβούλιο ζητώντας τους να παρέμβουν για την επίλυση των ως άνω θεμάτων.

Επίσης για τον ίδιο λόγο η επιτροπή θα ζητήσει συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ι. Ανδριανό, την ΟΠΑΠ ΑΕ, την ΕΠΟ, τη SUPER LEAGUE ΚΑΙ τους κ.κ. Ευαγγ. Μαρινάκη, Ι. Αλαφούζο, Ι. Σαββίδη και Δ. Μελισσανίδη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα