Χαμόγελα για το μέλλον

Μπορεί στο χθεσινό φιλικό της ΑΕΚ να μην προσφερόταν για ασφαλή συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, αφού στη σύνθεσή της υπήρχαν πολλές αλλαγές και προτιμήθηκαν νεαροί ποδοσφαιριστές προερχόμενοι από τις Ακαδημίες της ομάδας.

Ωστόσο, η απόδοση του συνόλου που παρέταξε ο Τραϊανός Δέλλας –ειδικά στο β’ μέρος- αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη για τον κόσμο αλλά και ταυτόχρονα μεγάλο κέρδος για την τεχνική ηγεσία που βλέπει ότι η διαδικασία που υφίσταται τον τελευταίο χρόνο έχει αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, χώρο στην ομάδα βρήκαν οι Βλαχομήτρος, Γιαννούτσος, Τσέλιος, Τζάθας, Κυριαζής, Καρβουνίδης και Γροντής αλλά και ο Σβάρνας που αποκτήθηκε από την Τριγλία Ραφήνας και είναι μόλις 17 ετών. Από το χθεσινό ματς βγήκαν κερδισμένοι και εφόσον όλα κυλήσουν χωρίς απρόοπτα για την ΑΕΚ, είναι πολύ πιθανόν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος να πάρουν τις ευκαιρίες τους.

Από τους κερδισμένους του χθεσινού φιλικού είναι και ο Γιώργος Σαρρής που αυτή τη στιγμή λογίζεται ως εναλλακτική λύση πίσω από Κολοβέτσιο και Λαμπρόπουλο, αλλά αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό δεν αποκλείεται να καταφέρει να μπει «σφήνα» σε αυτό το δίδυμο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα