Σίγουροι για τις κάλπες

Για προπαγάνδα κακού τύπου η οποία θα γυρίσει μπούμερανγκ κατηγορούν πλέον από τον ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση. Με αφορμή τις διαρροές για μονομερείς πράξεις του Μεγάρου Μαξίμου αναφορικά με φοροελαφρύνσεις, στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνουν πως σήμερα ο ίδιος ο πρωθυπουργός δικαιώνει την πολιτική πρόταση που έχουν από ετών καταθέσει απέναντι στους δανειστές.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. Ο Πάνος Σκουρλέτης διερωτάται «πώς ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλεται κάθε φορά ότι με τις μονομερείς ενέργειες θα οδηγήσει σε τρομακτικές καταστάσεις στην οικονομία και στις τράπεζες και ταυτόχρονα για την κυβέρνηση Σαμαρά με μονομερείς ενέργειες «δεν τρέχει τίποτα»;».
Στην Κουμουνδούρου είναι περισσότερο από ποτέ έτοιμοι για μια επικείμενη εκλογική αναμέτρηση την οποία μάλιστα προσδιορίζουν για τον Νοέμβριο. Και επιχειρηματολογούν υπέρ αυτού στηριζόμενοι στην άκρως προεκλογική, όπως λένε, ομιλία Σαμαρά στην Χαλκιδική.
«Είναι δυνατόν στην εκδήλωση για τα γενέθλια του κόμματος του να μιλά για το κόμμα της αντιπολίτευσης; Και επιπλέον να κλέβει το όνομα που από μηνών έχει υιοθετήσει το ΠΑΣΟΚ με το οποίο συγκυβερνά; Αυτά δείχνουν πως ο πρωθυπουργός γνωρίζει πολύ καλά πως δεν έχει άλλα περιθώρια. Υπόσχεται μονομερείς ενέργειες, βάζει τα εξαπτέρυγά του να αμφισβητούν τις δημοσκοπήσεις και την ίδια ώρα κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με μονομερείς ενέργειες θα χρεοκοπήσει την χώρα ενώ δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να προσφύγει στην δικαιοσύνη για τις μετρήσεις» σημειώνουν χαρακτηριστικά από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα