«Ο στόχος μου ήταν να παίξω στην Ατλέτικο»

Πρόσωπο του αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης-Ολυμπιακός είναι δίχως αμφιβολία ο τερματοφύλακας των πρωταθλητών Ελλάδας, Ρομπέρτο.

Ο Ισπανός πέρυσι αγωνιζόταν ως δανεικός στους «ερυθρόλευκους» και με τις εμφανίσεις του ανάγκασε τη διοίκηση των Πειραιωτών να πληρώσει 6 εκατομμύρια ευρώ για να εξασφαλίσουν στο 100% τα δικαιώματά του.

Για αυτό το λόγο τα ισπανικά ΜΜΕ έχουν εστιάσει στο πρόσωπό του και ειδικότερα στις εκπληκτικές του εμφανίσεις στο Champions League. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός γκολκίπερ μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Marca και αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν πέρυσι με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Τόνισε ότι το όνειρό του ήταν να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ατλέτικο, κάτι που όμως κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να το καταφέρει όταν οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήρθα στον Ολυμπιακό αρχικά με στόχο να αποδείξω στην Ατλέτικο ότι μπορώ να γίνω σημαντικός παίκτης για αυτή. Όταν συμφώνησαν με τον Ολυμπιακό για την αγορά των δικαιωμάτων μου, ήξερα πως δεν μπορώ να πραγματοποιήσω το στόχο που είχα, αν κι ένιωθα έτοιμος να παίξω στην Ατλέτικο. Όμως είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό και πηγαίνω καλά γιατί μου φέρονται καλά στην Αθήνα. Ήθελα σε όλη μου τη ζωή ήθελα να παίξω στην ομάδα που ανδρώθηκα, αλλά η ζωή επέλεξε ένα άλλο δρόμο για μένα».

Για το αν η απόδοσή του στον αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης» αποτέλεσε απάντηση προς την Ατλέτικο: «Όχι, δεν ήταν κάποια ρεβάνς απέναντι στην Ατλέτικο. Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και προσπάθησα για το καλύτερο για την ομάδα μου, για να χαροποιήσω τον κόσμο μας».

«Έχω ξαναπαίξει απέναντι στην Ατλέτικο, αλλά τώρα θα είναι διαφορετικά γιατί πρόκειται για αγώνα του Champions League. Ελπίζω ο κόσμος να θυμηθεί ότι ήμουν αρκετά χρόνια εδώ και να με υποδεχτεί όμορφα».

Τέλος, αναφέρθηκε στον… πολυεθνικό χαρακτήρα του Ολυμπιακού: «Στην ομάδα έχουμε παίκτες από 16 διαφορετικές χώρες. Προσπαθούμε να βρούμε μια κοινή γλώσσα για να μην υπάρχει… χάος. Είμαστε η ομάδα που αντιμετώπισε καλύτερα από κάθε άλλη την Ατλέτικο φέτος. Το αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα ήταν έκπληξη, αλλά το ματς της Τετάρτης θα είναι διαφορετικός και στην Ατλέτικο σίγουρα θυμούνται τι προηγήθηκε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα