Δυναμικό μπάσιμο της ΕΥΔΑΠ στην smart εποχή

Δυναμικά στη smart εποχή εισέρχεται Η ΕΥΔΑΠ, παρουσιάζοντας μια σύγχρονη και ευέλικτη εφαρμογή για smartphones και tablets. Οι καταναλωτές μπορούν να κατεβάσουν εντελώς δωρεάν την εφαρμογή και να «ταξιδέψουν» μαζί με την εταιρεία σε μία νέα εποχή, καθώς μέσα από την «EydApp» δίνεται στους χρήστες η δυνατότητα άμεσης και γρήγορης εξόφλησης των λογαριασμών τους, καθώς και αναλυτικής ενημέρωσης των χρεώσεών τους.

Επιπλέον, οι καταναλωτές μπορούν να πληροφορούνται άμεσα για τις προγραμματισμένες διακοπές υδροδότησης αλλά και να επικοινωνούν με την 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών 1022 σε πραγματικό χρόνο, για οποιοδήποτε πρόβλημα ύδρευσης ή αποχέτευσης, με την επιπλέον δυνατότητα αποστολής φωτογραφιών. Παράλληλα, οι πελάτες μπορούν να βρουν τα πλησιέστερα σε εκείνους εξουσιοδοτημένα σημεία πληρωμής, καθώς και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΕΥΔΑΠ μέσα από τον χάρτη πλοήγησης.

Με την εφαρμογή « EydApp », η ΕΥΔΑΠ προσφέρει άμεσες, σύγχρονες και ευέλικτες υπηρεσίες εξυπηρέτησης και ενημέρωσης στον καταναλωτή, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα στο www.eydapp.gr και να εγγραφούν στο newsletter για να ενημερώνονται άμεσα για τα νέα της εφαρμογής. Άλλωστε όπως λέει και το σχετικό μότο της εταιρείας, η προηγμένη και σύγχρονη εποχή στην εξυπηρέτηση των πολιτών από την ΕΥΔΑΠ έφτασε και είναι δωρεάν για όλους!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα