Ώρα μηδέν για Νέτο

Από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου προσπαθεί να βρει σέντερ μπακ ο Ολυμπιακός, αλλά η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της κι ακόμα οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ενισχύσει την αμυντική τους γραμμή, έχοντας μείνει μόνο με τους Σιόβα και Αυλωνίτη.

Για αυτό το λόγο η απόκτηση του Νέτο από τη Ζενίτ φαντάζει επιτακτική ανάγκη καθώς εκτός από το ότι έχει πέσει όλο το βάρος εκεί μία εβδομάδα πριν από τη λήξη της διορίας της μεταγραφικής περιόδου, οι εναλλακτικές λύσεις είναι πολύ πίσω.

Για τον Πορτογάλο σέντερ μπακ τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα, αλλά όχι κι απλά. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον παίκτη ο οποίος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, αλλά την ίδια ώρα η Ζενίτ δεν δίνει ακόμα τη συγκατάθεσή της, αφού δεν έχει βρει τον αντικαταστάτη του. Την ίδια ώρα ο Βίλας Μπόας βλέπει και τον Εζεκιέλ Γκαράι τραυματία, οπότε υπό τις υπάρχουσες συνθήκες οι Ρώσοι δύσκολα θα δώσουν το «ΟΚ». Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η απάντηση των Ρώσων αναμένεται να είναι άμεση κάτι που επιθυμεί και ο Ολυμπιακός, ώστε σε περίπτωση αρνητικής τροπής της υπόθεσης να ψαχτούν για άλλες περιπτώσεις που δύσκολα θα είναι οι Νοβαρέτι και Σάντος.

Ωστόσο, στο προσκήνιο υπάρχει πάντα η περίπτωση αποχωρήσεων με τον Τζίμι Ντουρμάζ να βρίσκεται στο στόχαστρο τουρκικών συλλόγων και τους Ιμπραΐμ, Ολαϊτάν, Πελέ, Γκαζαριάν και Μπονγκ να ψάχνουν ομάδα να αγωνιστούν ως δανεικοί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα