Αναβολή ελέω ανεγκέφαλων

Συναγερμός σήμανε τις τελευταίες ώρες αναφορικά με τη διαρροή από πλευράς Ολυμπιακού ότι η αποστολή της ομάδας 8-9 ετών προπηλακίστηκε στη Μηχανώνια από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας που ασχολείται με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ισχυρίζεται επιθέση στην αποστολή.

Οι διαρροές του Ολυμπιακού ανέφεραν ότι περίπου 15 άτομα που ανήκουν στον σύνδεσμό φίλων του ΠΑΟΚ στη Μηχανιώνα, έκαναν λεκτική επίθεση και είχαν προκλητική συμπεριφορά.

Όπως ήταν αναμενόμενο υπήρξε κινητοποίηση, ώστε να διαπιστωθεί αν όντως η ιστορία ισχύει και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η κατάσταση δεν ακριβώς έτσι.

Κάθε χρόνο ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας διοργανώνει ένα τουρνουά Ακαδημιών που καλούνται και οι σχολές του Ολυμπιακού και φέτος ο επικεφαλής του συνδέσμου οπαδών του ΠΑΟΚ της περιοχής ενημέρωσε πως είναι προσβλητικό για την Μηχανιώνα να παίρνει μέρος στη διοργάνωση ο Ολυμπιακός μετά απ’ όλα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Πολύ πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση, αντιπροσωπεία των οπαδών του ΠΑΟΚ αποτελούμενη από επτά άτομα πήγε και απαίτησε να μην γίνει το παιχνίδι, όπως και τελικά έγινε.

Τη στιγμή που συνέβαιναν όλα αυτά, παρόντες ήταν δύο αστυνομικοί ενώ αργότερα ήρθε και το πούλμαν του Ολυμπιακού χωρίς φυσικά να συμβεί το παραμικρό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα