Δύσκολες μέρες για τον Μπέιλ! (vid)

Όταν αποφάσισε να κάνει το ταξίδι από Λονδίνο στη Μαδρίτη, ο Γκάρεθ Μπέιλ ίσως να μην περίμενε ότι θα φτάσει η στιγμή που θα αποδοκιμαστεί από το πάντα απαιτητικό κοινό του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Ίσως να πίστευε ότι τα 100 εκατ. ευρώ που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του να αποτελούν μια ασπίδα προστασίας, αλλά αυτά δεν ισχύουν στον κόσμο της Ρεάλ, κάτι που από εδώ και πέρα το έχει καταλάβει ο Ουαλός.

Τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχουν πολλές αναφορές στο πρόσωπο του πρώην άσου της Τότεναμ σχετικά με το ότι είναι ατομιστής κι ότι εκβιάζει προσπάθειες σε βάρος των συμπαικτών του και με αυτό που κατάφερε στη χθεσινή αναμέτρηση κότνρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, έδωσε μεγαλύτερη τροφή στους επικριτές του.

Συγκεκριμένα, ο Καρίμ Μπενζεμά σε μια αντεπίθεση της ομάδας του, έδωσε πάσα «πάρε-βάλε» στον Χάμες Ροντρίγκες. Ωστόσο, πριν ο Κολομβιβανός γίνει αποδέκτης της μπάλας, παρενέβη… άκομψα ο Ουαλός και θέλησε να πλασάρει εκείνος στο άδειο τέρμα, όπερ και εγένετο, με τη «στρογγυλή θεά» να καταλήγει, όμως, άουτ.

Τότε, το κοινό του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τον αποδοκίμασε εντονότατα, δείχνοντας στον Ουαλό ότι πρέπει αν αλλάξει λογική και νοοτροπία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα