Πρόταση μομφής ή ανοχή;

Πυρ και μανία με την Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι στη ΝΔ και όπως λένε οι συνεργάτες του πρωθυπουργού, αλλά και ανακοίνωσε από τηλεοπτική εκπομπή ο Μάκης Γιακουμάτος μετά το Πάσχα είναι πολύ πιθανό η ΝΔ να προβεί σε πρόταση μομφής κατά της προέδρου της Βουλής.
Η αλήθεια είναι ότι η κ. Κωνσταντοπούλου κατάφερε να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα, δίχως να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Προκάλεσε εντάσεις με τους κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Θεοδωράκη.
Εξάλλου ακόμη και η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε την συμπεριφορά της Προέδρου της Βουλής: «Μόνο μια ανασφαλής γυναίκα θα ενοχλούνταν από ένα τέτοιο σχόλιο, η κ. Κωνσταντοπούλου είναι 100% ανασφαλής».
Βέβαια εντός της ΝΔ υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι θεωρούν ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου μπορεί να εξελιχθεί στον καλύτερο σύμμαχο για την αξιωματική αντιπολίτευση. Και αυτό διότι οι πιο ψύχραιμοι στην Συγγρού διαβλέπουν ηγετικές φιλοδοξίες από την Ζωή Κωνσταντοπούλου και γι’ αυτό πολύ σύντομα θα φτάσεις ε σημείο να απαξιώνει ακόμη και τον πρωθυπουργό. Εάν, λοιπόν, κατατεθεί πρόταση μομφής κατά της προέδρου της Βουλής, τότε θα συσπειρώσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα εάν απλά βρίσκεται διαρκώς στην κόντρα, τότε η πρόεδρος του κοινοβουλίου θα το εκλάβει διαφορετικά και θα δημιουργεί διαρκώς εντάσεις, οι οποίες στο τέλος θα δυσκολεύσουν τον Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα