«Ο Τσίπρας έβαλε στον κρόταφο του λαού το πιστόλι»

«Θα κερδίσουμε τη μάχη του δημοψηφίσματος. Το «ναι» θα κερδίσει γιατί έχει μπει πλέον στη μάχη η νέα γενιά, η οποία δεν θέλει να ζήσει σε μια βαλκανική χώρα», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σε μία ακόμη τηλεοπτική του εμφάνιση.
Για την αιφνιδιαστική προκήρυξη του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου ο κ. Θεοδωράκης σχολίασε ότι ο Πρωθυπουργός επέλεξε να βάλει το πιστόλι στον κρόταφο του ελληνικού λαού. «Ο Πρωθυπουργός ήρθε με μια πρόταση από τις Βρυξέλλες και αντί να συζητήσει και να δώσει μια τίμια απάντηση, προτίμησε να βάλει το πιστόλι στον κρόταφο του ελληνικού λαού, και να πάει σε δημοψήφισμα, για να μην διαλυθεί το κόμμα του», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού και συνέχισε εκφράζοντας την απογοήτευσή του για τη στάση του κ. Τσίπρα απέναντι στον ίδιο.
«Λυπάμαι προσωπικά για τον Αλ. Τσίπρα» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Λυπάμαι γιατί όταν συναντήθηκα μαζί του και του είπα «πάνω απ’ όλα είναι η χώρα κι εμείς θα σε στηρίξουμε. Να υπολογίζεις σε 17 επιπλέον ψήφους, γιατί δεν έχουμε άλλο δρόμο» απάντησε ωραία. Βγήκα και είπα στην κοινωνία πως τον στηρίζω. Άρχισαν εναντίον μου οι επιθέσεις και προχθές εμφανίστηκε και είπε πως «κάποιοι βιάστηκαν να πουν πως θα με στηρίξουν χωρίς να δουν την πρότασή μου». Αυτή όμως ήταν μια πατριωτική πράξη για να βοηθήσουμε τη χώρα, δίχως ανταλλάγματα».
Εκλογικοί αντιπρόσωποι
Πάντως στην Σεβαστουπόλεως έχουν πάρει πολύ ζεστά την υπόθεση του δημοψηφίσματος και γι’ αυτό το λόγο ετοιμάζει δίκτυο εκλογικών αντιπροσώπων με εθελοντές του κόμματος. Έτσι εστάλη το ακόλουθο μήνυμα σε όλους τους εθελοντές: «Σε λίγες μέρες η Ελλάδα ψηφίζει για τις ζωές όλων μας, το μέλλον των παιδιών μας σε μια Ευρώπη με ίσες ευκαιρίες παρά καταδικασμένοι από το λόμπι της δραχμής. Πρέπει όλοι να ενισχύσουμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τη συνέχεια της φιλοευρωπαϊκής πορείας και να εξασφαλίσουμε έναν ικανοποιητικό αριθμό Εκλογικών Αντιπροσώπων/Εποπτών οι οποίοι καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας θα ελέγχουν τακτικά σε όλα τα εκλογικά τμήματα των εκλογικών κέντρων, ότι υπάρχει επάρκεια ψηφοδελτίων και ότι όλα πάνε καλά. Καλούμε όποιον φίλο ή εθελοντή μας έχει τη δυνατότητα τη μέρα των εκλογών, να προσφέρει το χρόνο του ώστε να λειτουργήσει ως Εκλογικός Αντιπρόσωπος ή Επόπτης του Ποταμιού, να συμπληρώσει τα στοιχεία του στη φόρμα που ακολουθεί. Το Ποτάμι έχει ανάγκη τη βοήθειά σου για να πούμε όλοι μαζί το μεγάλο ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα