ΕΚΟ: Νοιάζεται και το δείχνει

Τη σηματοδότηση μίας διαφορετικής ηθικής προσέγγισης σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την ποιότητα ζωής, την εφοδιαστική αλυσίδα και τους προμηθευτές, συνεχίζει μέσα από τις δράσεις της η ΕΚΟ.

Η θυγατρική του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, έχει επικεντρώσει την πολιτική της στην αρχή της συνέπειας και της δράσης μέσα στην κοινωνία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε συνάνθρωπο συνέχισε και το 2014 το πολύπλευρο κοινωνικό έργο της. Ειδικότερα:

-Ενίσχυσε με το ποσό των 25.000 ευρώ τις δράσεις του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» και την Ελληνική Εθνική Επιτροπή UNICEF, αντί εταιρικών δώρων και εκδηλώσεων την περίοδο των Χριστουγέννων.

-Συμμετείχε στη δράση συγκέντρωσης τροφίμων του «ΔΕΣΜΟΥ» για άπορες οικογένειες την περίοδο των Χριστουγέννων και στο Χριστουγεννιάτικο & Πασχαλινό Bazaar που διοργανώθηκε από τις ΜΚΟ «Εργαστήρι», «ΠΕΚ-ΑΜΕΑ» και «Δίκτυο για τα Δικαιώματα του παιδιού».

-Κάλυψε τη συμμετοχή των εργαζομένων της στο πλαίσιο των Αθλητικών Εκδηλώσεων Εταιρειών Πετρελαιοειδών.

-Ενίσχυσε με το ποσό των 5.000 ευρώ την ΜΚΟ «Make a Wish Ελλάδος», αγοράζοντας Χριστουγεννιάτικα στολίδια (Αστέρια Ευχής) για τον στολισμό των ιδιολειτουργούμενων πρατηρίων. Με αυτή την ενίσχυση πραγματοποιήθηκε η ευχή ενός παιδιού, της Ελένης, 11 ετών, που ήθελε να αποκτήσει ένα λευκό πιάνο.

-Τα ιδιολειτουργούμενα πρατήρια διέθεσαν Χριστουγεννιάτικες κάρτες προς πώληση (0,50 ευρώ η καθεμία) με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του Ειδικού Εργαστηρίου «Μαργαρίτα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα