Θρήνος για τον αδόκητο χαμό της Νατάσας Μανίσαλη

ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο, η Νατάσα Μανίσαλη δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Η αγαπημένη ηθοποιός με την πληθωρική παρουσία και το τεράστιο ταλέντο άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Παρασκευής και άφησε το χώρο του θεάτρου φτωχότερο.

Έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τον ρόλο της Νατάσας Σαριτζόγλου στο σίριαλ «Εμείς κι Εμείς» που αποτέλεσε μία από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες της ιδιωτικής τηλεόρασης, ωστόσο εδραιώθηκε μέσα από το θέατρο, υπηρετώντας για πολλά χρόνια το Εθνικό.

Σύμφωνα με δικές της δηλώσεις, είχε χάσει οικεία πρόσωπα από τον καρκίνο, ενώ και η ίδια είχε περάσει μία περιπέτεια που τότε έδειχνε να την έχει ξεπεράσει.

«Κλείσαμε δύο χρόνια από τότε που τον χάσαμε, χτυπημένο από την επάρατο. Είναι αυτό που πιστεύω πως δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου! Όταν έχασα τον μπαμπά μου, σκέφτηκα “κι εγώ τώρα τι θα κάνω στη ζωή μου”; Παρέλυσα… Μέσα στο δωμάτιο που νοσηλευόταν γελούσα, έξω από εκεί έκλαιγα …ήμουν σαν ένα φως που μετακινιόταν γύρω από το σώμα του», ανέφερε χαρακτηριστικά το 2011 η αγαπημένη ηθοποιός στο People.

Όσο για τη δική της περιπέτεια, ανέφερε: «Το χειμώνα είχα κι εγώ μια περιπέτεια με έναν πολύποδα στο έντερο. Ευτυχώς χειρουργήθηκα έγκαιρα και όλα πήγαν καλά, αλλά, αν το άφηνα, θα εξελισσόταν σε κάτι χειρότερο. Οι γιατροί λένε ότι το δεύτερο μυαλό μας είναι το έντερο. Μια απλή εξέταση δεν είναι τίποτα, αν πρόκειται για την υγεία μας».

Γεννημένη τον Αύγουστο του 1961, αγάπησε από μικρή το θέατρο και σπούδασε στο Εθνικό Θέατρο. Συμμετείχε σε σπουδαίες παραστάσεις, όπως το «Βίρα τις Άγκυρες» (1997) του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παθανασίου, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

Το 2011, είχε παίξει στην παράσταση των Ρήγα- Αποστόλου «Οι γυναίκες με τα μαύρα» (τον 2ο χρόνο).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα