Κοντογιαννίδης κατά Ρήγα και Ανδρίτσου

«ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΥΑΝ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΜΟΥ»

Δριμύ κατηγορώ από τον Παύλο Κοντογιαννίδη ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια του σε συνέντευξη που έδωσε στην τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στο Joinus.

Εν ολίγοις κατηγόρησε για την αποτυχία της σειράς «Τρίχες» τη Βασιλική Ανδρίτσου που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Αλέξανδρο Ρήγα που υπέγραφε το σενάριο. Παράλληλα, παραπονέθηκε πως κουτσούρευαν τις σκηνές του, με αποτέλεσμα από τις 50 σελίδες του σεναρίου, στις 48 να μιλάει η Βασιλική Ανδρίτσου.

 «Στις «Τρίχες» κουτσούρευαν τις σκηνές μου ή τις αφαιρούσαν τελείως. Άλλο να διαβάζεις το σενάριο 50 σελίδες και να βλέπεις ότι στις 48 μιλάει η Ανδρίτσου και άλλο να το βλέπεις να παίζεται», σχολίασε ο Παύλος Κοντογιαννίδης και συνέχισε:

«Με έπαιρναν φίλοι και μου έλεγαν “θα σπάσω την τηλεόραση, τσιρίζουν όλοι”. Σα να πνίγουν κοτόπουλα! Πήγα μια μέρα, έκανα δύο σκηνές και λέω “φεύγω, πάω στον Βαρνάβα έχω ένα χωράφι”. Μου λέει η Βασιλική Ανδρίτσου “α ρε τυχερέ Παύλο εσύ πας τώρα πάνω στο βουνό”.

Λέω “κι εσύ μπορούσες να το κάνεις, αλλά εσύ μίλαγες άλλες 39 σελίδες στο επεισόδιο”! Και μου λέει “τι να κάνω; πες στο αγόρι με τα μαύρα”. Το αγόρι με τα μαύρα ήταν ο Αλέξανδρος ο γλυκός μου. Αλλά το αγόρι με τα μαύρα έγραφε για την κοπέλα τη μαυριδερή. Έτσι καταστράφηκε και ο ένας και ο άλλος!».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα