Καθημερινή ενημέρωση

Άδοξο επαγγελματικό τέλος για τον Βασιλόπουλο

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος συνήθιζε να λέει -ακόμη και πριν τους συνεχόμενους σοβαρούς τραυματισμούς του- ότι το σημαντικότερο πράγμα και το μοναδικό που ζητάει στο μπάσκετ είναι η υγεία του.

Τραγική ειρωνεία για τον άτυχο μπασκετμπολίστα, αφού το νέο σοβαρότατο πρόβλημα που αποκόμισε στο γόνατό του, πιθανόν να τον αναγκάσει να βάλει τέλος σε μία καριέρα που προμηνυόταν λαμπρή. Τη στιγμή που βρισκόταν στο «πικ» του, η μοίρα του «έπαιξε άσχημο παιχνίδι», ρίχνοντάς τον στα… τάρταρα, με το «έτσι θέλω». Δυστυχώς, με όλους τους αντιπάλους μπορείς να τα βάλεις στον αθλητισμό, εκτός από τους τραυματισμούς. Εκεί δεν υπάρχει νικητής.

Ο φόργουορντ από την Ηλεία, το καλοκαίρι δούλεψε σκληρά για να επανέλθει και μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο με τη Βαγιαδολίδ, κάτι που θα του έδινε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, το ισπανικό. Σήμερα, η συμφωνία του με τους Ίβηρες, λύθηκε κοινή συναινέσει. «Η διοίκηση της Βαγιαδολίδ θέλει να προσφέρει κάθε δυνατή υποστήριξη στον Έλληνα παίκτη, τον οποίο ευχαριστεί για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση που επέδειξε στους δύο μήνες της συνεργασίας τους, ενώ του εύχεται γρήγορη ανάρρωση. Οι πόρτες του συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές για αυτόν, αν ο ίδιος το επιθυμεί», αναφέρει η ανακοίνωση της μέχρι πρότινος ομάδας του Έλληνα μπασκετμπολίστα, ο οποίος δεν προέβαλε καμία αντίρρηση στη Βαγιαδολίδ, που επιθυμούσε να λύσει το συμβόλαιο του Βασιλόπουλου για να φέρει άλλον παίκτη στη θέση του.

Έτσι λοιπόν, ο πρώην παίκτης των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και Βαγιαδολίδ μάλλον βάζει τέλος στην καριέρα του, μόλις στα 29 του χρόνια.

Διαβάστε επίσης