Καθημερινή ενημέρωση

Αποχωρεί, με «αιχμές», από τη Δόξα Βύρωνα ο Τζαβέλλας

Την παραίτησή του από τα κοινά της Δόξας Βύρωνα ανακοίνωσε, με επιστολή του προς τη διοίκηση της ομάδας, ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος, μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για «ασυνέπεια των αυτοπροσδιορισμένων ‘ιστορικών παραγόντων’».

Αναλυτικά, η επιστολή του αμυντικού του ΠΑΟΚ:

«Κύριοι,

Επιτρέψτε μου να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δώσατε να προσφέρω στην ιστορική αυτή ομάδα του Βύρωνα, στην οποία ξεκίνησα, μεγάλωσα και μπόρεσα να συνεισφέρω για την καλύτερη πορεία της στα οικεία πρωταθλήματα, με κορυφαία στιγμή την άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική, τιμώντας έτσι την παρακαταθήκη του αείμνηστου Μιλτιάδη Στάικου.

Λόγω τόσο των ανειλημμένων υποχρεώσεών μου και του ιδιαίτερα επιβαρυμένου προγράμματός μου, όσο και της γενικότερης κατάστασης που αφορά στην ασυνέπεια των αυτοπροσδιορισμένων ‘ιστορικών παραγόντων’ της Δόξας μας, η παραμονή μου στην ομάδα καθίσταται αδύνατη. Θα σας παρακαλούσα να προχωρήσετε άμεσα στην αντικατάσταση των συνεργατών μου στο ΔΣ, ώστε να αποφευχθούν και τα όποια πιθανά ζητήματα στην ομαλή λειτουργία του συλλόγου.

Αφού σας ξεκαθαρίσω ότι όλες οι υποχρεώσεις μας -σε όσους συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή και μέχρι τέλους του 2013- θα εξοφληθούν εκ μέρους μου, επιτρέψτε μου να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία και να σας ευχηθώ καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο σας. Να είστε σίγουροι ότι παραμένω δίπλα στην ομάδα της καρδιάς μου.

Γιώργος Τζαβέλλας
Διεθνής ποδοσφαιριστής».

Διαβάστε επίσης