Καθημερινή ενημέρωση

Διαγράφηκε (ξανά) από τη Ν.Δ. ο Κιουτσιούκης

Διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία ο επικεφαλής της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα, Νίκο Κιουτσούκη, μετά το θόρυβο που προκάλεσαν οι εκπρόσωποι της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα που κάλεσαν ανοιχτά τους βουλευτές του κόμματος να ρίξουν την κυβέρνηση.

Η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Ν.Δ. αποφάσισε, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του κόμματος, τη διαγραφή από τους καταλόγους και τα μητρώα της Νέας Δημοκρατίας του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής, κ. Νίκου Κιουτσούκη, καθώς με τις πράξεις, την αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά του, έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος.

Στην επιστολή που έστειλαν οι γαλάζιοι συνδικαλιστές αναφέρουν πως «το λάθος που όλοι ομολογούν αλλά κανείς δεν διορθώνει τείνει πια να γίνει ολέθριο» αναφέρεται στην επιστολή με τη δεξιά παράταξη να μιλά για μια κοινωνία που δεν αντέχει καθώς η συνοχή της καταρρέει.

Η επιστολή μάλιστα καταλήγει με τις φράσεις πως μαύρισε η Ελλάδα, μαύρισαν οι Ελληνικές οικογένειες, μαύρισαν οι ζωές των Ελλήνων πολιτών που ανεβαίνουν έναν ατέρμονο «Γολγοθά» από τις εκβιαστικά επιβαλλόμενες πολιτικές της Τρόικας και των δανειστών μας.

Διαβάστε επίσης