Καθημερινή ενημέρωση

Έγραψαν πως «έφυγε» ο Σάκης Μπουλάς

Τελικά κάποιοι «καλοθελητές» προκειμένου να κερδίσουν κάποια κλικ παραπάνω γίνονται αδίστακτοι. Χθες το βράδυ στήθηκε ένα κακόγουστο και μακάβριο αστείο στον αγαπημένο καλλιτέχνη Σάκη Μπουλά.

Συγκεκριμένα κάποια ασυνείδητα blogs στο Διαδίκτυο, «πέθαναν» τον ηθοποιό, αναρτώντας ένα δακρύβρεχτο κείμενο με τίτλο «Ο Σάκης Μπουλάς έφυγε από τη ζωή», επικαλούμενοι μάλιστα και «επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν» από γνωστό νοσοκομείο στην Αθήνα.

Πολλά sites και δημοσιογράφοι, χωρίς να διασταυρώσουν την είδηση, την αναπαρήγαγαν, με αποτέλεσμα να κάνει το γύρο του Internet, και να προκληθεί πανικός! Όλοι όσοι ασχολούνται με τον χώρο των media γνωρίζουν ότι τα blogs (όχι όλα) είναι αναξιόπιστη δημοσιογραφία. Τη στιγμή που στο Διαδίκτυο διαδίδονταν ο «θάνατος» του, ο Σάκης Μπουλάς έκανε πρόβες με τους συναδέλφους του, για τη μουσική σκηνή στην οποία θα εμφανίζεται από τις 13 Δεκεμβρίου. Επίσης οι κύριοι αυτοί συν τοις άλλοις αγνοούσαν πως μόλις μια μέρα πριν, το Star είχε δημοσιεύσει φωτογραφία με τον καλλιτέχνη που είχε επισκεφτεί την αγαπημένη του στο θέατρο όπου πρωταγωνιστεί.

Άμεση ήταν η απάντηση των διαχειριστών του fan page του Σάκη Μπουλά στο Facebook, που έγραψαν:

«Προς γνωστοποίηση της αλήθειας που φημολογείται σήμερα στο διαδίκτυο θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε, ότι ο Σάκης Μπουλάς ότι ζει και λυπάται με όσους παίζουν με την υγεία του για κάποια κλικ παραπάνω και αναμεταδίδουν φήμες ότι απεβίωσε… Παρακαλώ κοινοποιήστε το παρόν status για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια!»

Όσο για τον Σάκη Μπουλά; Αντιμετώπισε με αρκετή δόση χιούμορ και ειρωνείας την «αθλιότητα», λέγοντας στην πρόβα του, πως:

«Όλο αυτό είναι ντροπή. Τους περιμένω στην πρεμιέρα μου στις 13 του μήνα, που θα έχω αναστηθεί!»

Διαβάστε επίσης