Καθημερινή ενημέρωση

Ενώπιος ενωπίω Στουρνάρας – Βενιζέλος στο Κολέγιο των Επιτρόπων

Λίγες μόλις ώρες μετά τα «καρφιά» του Ευάγγελου Βενιζέλου για τον Γιάννη Στουρνάρα, οι δύο άνδρες θα βρεθούν σήμερα τετ-α-τετ στο Κολλέγιο των Επιτρόπων στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Οικονομικών ήταν το απόγευμα της Τρίτης ιδιαίτερα ενοχλημένος από την κριτική που του άσκησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους.

Την συνδύασε δε και με τα πρόσφατα δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή να αντιδρά σε ενδεχόμενη τοποθέτηση του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, σχολιάζοντας σε πολύ στενούς του συνεργάτες ότι δέχεται πόλεμο. Η ταραχή του κ. Στουρνάρα από τα σχόλια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήταν τέτοια που δεν εμφανίστηκε καν στην Βουλή κατά την έναρξη της συζήτησης του προϋπολογισμού, γεγονός που σχολιάστηκε ιδιαίτερα αρνητικά από τους εκπροσώπους όλων των πολιτικών κομμάτων.

«Είναι απίστευτο να μην είναι παρών στην συνεδρίαση ο υπουργός Οικονομικών», έλεγαν δηκτικά βουλευτές από όλες τις πτέρυγες του Κοινοβουλίου. Να θυμίσουμε, ότι μία ημέρα μετά το «χώσιμο» που έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον Γιάννη Στουρνάρα στο Μέγαρο Μαξίμου, κατηγορώντας τον για διαρροές εις βάρος του ιδίου και του ΠΑΣΟΚ που συνδέονται με τις κακές δημοσκοπήσεις, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σχολίασε ειρωνικά τις βλέψεις του τεχνοκράτη υπουργού στο να γίνει Επίτροπος της χώρας στην Κομισιόν.

«Είναι αναντικατάστατος γιατί εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο την συμπόνια και την συμπάθεια γι’ αυτά που περνά ο ελληνικός λαός. Εχει άλλωστε τη μάνα του με χαμηλή σύνταξη» είπε ο κ. Βενιζέλος.

Διαβάστε επίσης