Καθημερινή ενημέρωση

Για την «ΕΛΠΙΔΑ»

Μεγάλοι αστέρες του παρελθόντος, αλλά και η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας έδειξαν το απόγευμα της Δευτέρας το κοινωνικό τους πρόσωπο σε μια ξεχωριστή αναμέτρηση. Ομάδα επίλεκτων βετεράνων άσων και καλλιτεχνών, αλλά και αυτή της ΕΛ. ΑΣ. αγωνίστηκαν για την προβολή του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» στις εγκαταστάσεις του «Sports World» στον Άγιο Κοσμά.

Σκοπός της συγκεκριμένης αθλητικής εκδήλωσης ήταν η προβολή του κοινωνικού έργου που επιτελεί ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» και της ανιδιοτελούς προσφοράς του στον άνθρωπο και το παιδί. Επίσης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής, το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας με γνώμονα την κοινωνική ευθύνη και δεδομένης της ιδιαίτερης ευαισθησίας απέναντι στα παιδιά, συμμετέχει σε πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία, σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, για την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Στην αθλητική συνάντηση, παραβρέθηκε από την πλευρά του Συλλόγου ο Διευθυντής της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων κ. Στέλιος Γραφάκος, ενώ εκπροσωπώντας το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, παρέστη ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οργάνωσης & Ανθρωπίνου Δυναμικού, Υποστράτηγος Γεώργιος Νίτσας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος Λουκάς Τουρπέτας. Τον αγώνα επίσης παρακολούθησαν ο υποστράτηγος Μανώλης Κατριαδάκης λοιποί Αξιωματικοί, προσωπικό του Σώματος και άλλοι παρευρισκόμενοι.

Με την ομάδα των επίλεκτων –μεταξύ άλλων– αγωνίστηκαν οι Γρηγόρης Γεωργάτος, Ντάρκο Κοβασεβιτς, Στράτος Αποστολάκης, Δημήτρης Μαυρογενίδης και Σίνισα Γκόγκιτς, ενώ προπονητής ήταν ο Νίκος Αναστόπουλος. Το ματς έληξε με 4-2 υπέρ της Ελληνικής Αστυνομίας, στον πάγκο της οποίας ήταν ο Αντώνης Τσιμπάκης. Στις καρδιές όλων σκόραραν οι Μπουγατσιάς, Ξηντάρας, Χρυσοχοϊδης, Κίλιας από πλευράς Αστυνομίας, ενώ από πλευράς επίλεκτων οι Κοβάσεβιτς και Γεωργάτος που έδειξαν ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται.

Διαβάστε επίσης