Καθημερινή ενημέρωση

«H Original σέβεται και τιμά τους νεκρούς»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδικάζει τη βεβήλωση του μνημείου της Θύρας 7 στο «Γ. Καραϊσκάκης» εξέδωσε ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ «Original 21».

Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί τονίζουν πως αν αποδειχθεί πως κάποιος από τους συλληφθέντες ανήκει στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια, τότε θα απομονωθεί και θα τιμωρηθεί όπως του αξίζει!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Original»: «Σχετικά με το περιστατικό στο μνημείο των θυμάτων της Θ 7 και για να σταματήσει κάθε περίεργη φημολογία , θέλουμε να κάνουμε γνωστό σε όλους ότι καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες ενέργειες οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με τη νοοτροπία μας. Το μνημείο αυτό ως γνωστό έχει στηθεί στη μνήμη οπαδών, κάποιοι εκ των οποίων ήταν οπαδοί και της ΑΕΚ. Τις διαφορές μας με αντίπαλους οπαδούς τις λύνουμε εκεί που πρέπει και με τρόπους που όλοι ξέρουν καλά χρόνια τώρα. Αν και μόνο αποδειχθεί ότι κάποιος από αυτούς που το έκαναν ανήκει στους οπαδούς μας, εμείς θα τον απομονώσουμε και θα τον τιμωρήσουμε όπως του αξίζει, διότι η Οriginal ξέρει και να σέβεται και να τιμά. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ – R21».

Διαβάστε επίσης