Καθημερινή ενημέρωση

Κατσουράνης: «Στόχος μας η πρόκριση»

Με στόχο να προκριθεί στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου, κάτι για το οποίο θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις, θα πάει στα γήπεδα της Βραζιλίας η Εθνική μας. Αυτό τόνισε ο Κώστας Κατσουράνης και σημείωσε πως η Ελλάδα θα παρουσιάσει καλή εικόνα στο Μουντιάλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Κατσουράνη:

-Για την κλήρωση: «Δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι όμιλοι σε Euro και Μουντιάλ. Είναι τιμή μας που είμαστε στην κλήρωση. Ως παιδιά βλέπαμε το Παγκόσμιο Κύπελλο από την τηλεόραση και υποστηρίζαμε μια άλλη χώρα. Τώρα η Ελλάδα θα είναι εκεί. Αυτό είναι το πιο σημαντικό που έχουμε πετύχει».

-Για τον στόχο της ομάδας: «Έχουμε πραγματοποιήσει τα όνειρα μας με την Εθνική ομάδα. Σε κάθε διοργάνωση συμπεριφερόμαστε επαγγελματικά και θέλουμε το κάτι παραπάνω. Έχουμε τις προϋποθέσεις να περάσουμε τον όμιλο και θα κυνηγήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε λυσσαλέα μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

-Για την αγωνιστική φιλοσοφία της Εθνικής: «Δεν αλλάζουμε τη συνταγή μας. Θα παίξουμε για να μην δεχθούμε γκολ. Αυτή θα είναι η φιλοσοφία μας στη Βραζιλία. Μπορούμε να συμπεριφερθούμε έξυπνα, καθώς έχουμε την εμπειρία. Ξέρουμε να παίρνουμε αυτό που θέλουμε μέσα στο 90λεπτο. Έχουμε καλή ομάδα και έχουμε βγάλει σπουδαίους ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της. Θα παρουσιάσουμε καλή εικόνα στη Βραζιλία».

-Για την ατμόσφαιρα στη Βραζιλία: «Το ποδόσφαιρο ζει στη Βραζιλία. Είναι μια μαγευτική χώρα. Στα γήπεδα θα υπάρχει εκρηκτική ατμόσφαιρα που ταιριάζει με το ελληνικό ταπεραμέντο. Όσοι Έλληνες έρθουν θα μας δώσουν ώθηση».

Διαβάστε επίσης