Καθημερινή ενημέρωση

«Λυπάμαι για τον ταλιμπάν Μητροπολίτη Πειραιώς»

Ο μητροπολίτης Πειραιά προωθεί το φανατισμό, το διχασμό και το μίσος, υποστήριξε ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, ο οποίος επιτέθηκε και στους «γαλάζιους» βουλευτές που άλλαξαν στάση για το Σύμφωνο Συμβίωσης μετά τις απειλές για αφορισμό.

«Λυπάμαι για τον μητροπολίτη Πειραιώς, που συμπεριφέρεται όχι ως ιερέας της Ορθοδοξίας, που σημαίνει αγάπη και αλληλεγγύη, αλλά ως ταλιμπάν και μουτζαχεντίν, που σημαίνει φανατισμό, διχασμό και μίσος. Αισθάνομαι άτυχος που δεν είμαι βουλευτής Πειραιά για να με αφορίσει», σχολίασε ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, αναφορικά με τις απειλές Σεραφείμ για όσους υπερψηφίσουν την μεταρρύθμιση του καθεστώτος για το Σύμφωνο Συμβίωσης, ώστε να είναι εφικτό και για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Πρέπει να ρίξει τους τόνους και να αλλάξει θέση όπως έκανε και με το θέμα της Χρυσής Αυγής, όπου έκανε μηνύσεις μαζί με τους Χρυσαυγίτες βουλευτές για τη θεατρική παράσταση στο Βοτανικό (Corpus Christi), ενώ στη συνέχεια έκανε πίσω και κατήγγειλε τη Χ.Α. Το Σύμφωνο είναι ένα θέμα που αφορά τις σχέσεις του πολίτη με το κράτος, δεν έχει καμία δουλειά η Εκκλησία, άλλωστε έπρεπε να το είχαμε κάνει από το 2008», τόνισε ο κ.Καρύδης.

 

 

Διαβάστε επίσης