«Να βάλουμε τέλος στο ξεκατίνιασμα»

Ο πρόεδρος της Super League μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις και τη διάταξη της απαγόρευσης των κρίσεων από τις ΠΑΕ, τους παράγοντες αλλά και μέσα που σχετίζονται με αυτούς. Ο Γιάννης Μώραλης μίλησε στον Libero FM κι αναφέρθηκε στα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες με τη διάταξη που ψηφίστηκε από τη ΓΣ της Λίγκας, και όπως τόνισε είναι μια ευκαιρία για να αποκτηθεί ποδοσφαιρικός πολιτισμός για την Ελλάδα και τις ομάδες της.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το αν βλέπει με χαρά και καλή διάθεση το φετινό πρωτάθλημα: «Αυτές οι πρώτες εννέα αγωνιστικές έχουν ενδιαφέρον. Εξελίσσεται σχετικά καλά το πρωτάθλημα με αρκετά γκολ, με αρκετές ανατροπές, με αρκετό ανταγωνισμό μέχρι τώρα, αν και θα μου πείτε ότι μετά από εννιά αγωνιστικές δε μπορεί να ξεφύγει μια ομάδα εύκολα ούτε στην κορυφή, ούτε στο τέλος, αλλά θα έλεγα ότι το φετινό πρωτάθλημα, το παρακολουθώ με ενδιαφέρον.
Τώρα για τη χαρά που λέτε, είναι λίγο υπερβολικό, αλλά το παρακολουθώ με διάθεση και είμαι και ένας άνθρωπος που γνωρίζω κάποια πράγματα και δεν περίμενα και κάτι πολύ καλύτερο. Μέχρι τώρα πηγαίνουμε καλά. Πιστεύω και το ντέρμπι του Σαββάτου να κυλήσει ομαλά, γιατί θα είναι άδικο να καλύψει μια καλή εικόνα που έχει δημιουργηθεί μέχρι τώρα».
Για το αν είναι δίκαιο τέλη Οκτωβρίου να μη γνωρίζουμε πόσοι πέφτουν και πόσοι ανεβαίνουν: «Βεβαίως και όχι… Έχω εξηγήσει ξανά, ότι παρά την καλή συνεργασία που έχουμε με την ΕΠΟ, δε χρειάζεται να ταυτιζόμαστε στα πάντα. Να υπενθυμίσω απλά ότι η Σούπερ Λιγκ έστειλε έγκαιρα την προκήρυξη της ως όφειλε πριν τις 17 Αυγούστου και την έναρξη του πρωταθλήματος.
Απλά, επειδή ο κόσμος δε γνωρίζει κάποια πράγματα, δημιουργείται μια θολή εικόνα. Η Λίγκα έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Ανέκαθεν οι προκηρύξεις έφταναν ως εισηγήσεις από τις Λίγκες μαζί και η ΕΠΟ επικύρωνε ή την τροποποιούσε. Αυτό δεν έχει γίνει ως τώρα. Πολύ κακώς δεν έχει γίνει. Γνωρίζω και τα επιχειρήματα της ΕΠΟ που ως ένα βαθμό έχει ένα δίκιο.
Ότι η Football League, επικύρωσε τις συμμετοχές στις 25 Σεπτεμβρίου. Όμως από τις 25 Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα είναι έχει περάσει ένας μήνας και κάτι… Είναι αμαρτία να πηγαίνουμε καλά σε όλα τα άλλα και να εγκαλούμαστε δικαίως γιατί δεν ξέρουμε πόσοι θα πέσουν. Είναι πραγματικά αμαρτία. Αυτά πρέπει να ρυθμίζονται. Εμείς έχουμε την επιχειρηματολογία των δύο-δύο, η Football League λέει τρεις-τρεις.
Ας πάρει όμως μια απόφαση η ομοσπονδία να ξεκαθαρίσει τι γίνεται. Πρέπει να γνωρίζουμε. Και στο τελευταίο συμβούλιο ειπώθηκε και εμείς έχουμε κάνει τη δουλειά μας σαν Σούπερ Λιγκ, έγκαιρα μέσα στους χρόνους που οι κανονισμοί προβλέπουν και πρέπει η ΕΠΟ να τελειώσει το θέμα. Πρέπει να ξέρουν οι ομάδες τι θα γίνει».
Για τη λογική του να πέσουν δύο και να ανέβουν δύο, όπως υποστηρίζει η Σούπερ Λιγκ: «Πέρσι ανέβηκαν τέσσερις από τη Football League. Ενώ παραδοσιακά ανέβαζε τρεις στις 18 ομάδες -άρα το μέτρο ήταν μία- πέρσι ανέβασε τέσσερις στις 21, άρα θα έπρεπε να είναι τέσσερις στις 24. Παρόλα αυτά εμείς το δεχτήκαμε.
Το σκεπτικό το δικό μας και αυτό επικράτησε μέσω ψηφοφορίας, είναι ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα απόλυτα ασταθές περιβάλλον στη Football League, καθώς υπάρχει μια τρομακτική κρίση μαστίζει πολλές ομάδες. Νιώθουμε και δυστυχώς είναι πραγματικότητα ότι υπάρχει μια πολύ μεγάλη οικονομική απόσταση, ανάμεσα σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ και Football League.
Αυτό σημαίνει ότι αν μια ομάδα παίξει στη Σούπερ Λιγκ και φτιάξει έναν προϋπολογισμό δύο με δυόμιση εκατομμύρια, που είναι ένας φυσιολογικός προϋπολογισμός για μια μικρομεσαία ομάδα, αν πέσει στη Football League τα έσοδα της πάνε στο 1/10.
Εμάς οι ομάδες έχουν το λιγότερο 2,3 εκατομμύρια ευρώ περίπου έσοδα. Στη Football League πάμε στις 250.000-300.000, με αποτέλεσμα να έχουμε το απαράδεκτο φαινόμενο να διαλύουν τις ομάδες, να στέλνουν τις ομάδες στη Γ’ Εθνική, για να επιστρέψουν μετά καθαρές από χρέη.
Πρέπει να μειωθεί η ψαλίδα αυτή και μετά να γίνεται άνοδος και πτώση ομάδων σε μεγαλύτερο αριθμό, αλλά όσο η ψαλίδα είναι τόσο ανοικτή και αυτοί που πέφτουν καταστρέφουν τις ομάδες με τόσα μειωμένα έσοδα και αυτοί ανεβαίνουν δεν πληρούν τις προϋποθέσεις.
Για αυτό και είμαστε στην ομοσπονδία ότι πρέπει να δούμε τις προϋποθέσεις και μια σειρά πραγμάτων. Ανέβηκε η Καλλονή, μια συμπαθής και τακτοποιημένη οικονομικά ομάδα, αλλά είναι πρόβλημα για το πρωτάθλημα να παίζει στο ΟΑΚΑ ή στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και δεν ξέρουμε που θα συνεχίσει γιατί δεν έχει ένα γήπεδο. Αυτά πρέπει να συνεκτιμηθούν. Δεν είναι πρόβλημα για τη Σούπερ Λιγκ αν θα πέσουν δύο ή τρεις.
Η πολύ μεγάλη απόσταση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο κατηγορίες, δε βοηθάει να πέφτει και να ανεβαίνει ένας μεγάλος αριθμός ομάδων γιατί και στη μία και στην άλλη περίπτωση βλέπουμε εκ του αποτελέσματος τι γίνεται. Είδαμε με την ΑΕΚ που πήγε στην Γ’, με την Κέρκυρα. Πρέπει να ρυθμιστούν από την ομοσπονδία».
Για την τελευταία διάταξη που έχει να κάνει με τις κρίσεις και το αν προέκυψε από δική του ιδέα: «Καμία σχέση, δεν ήταν δική μου η ιδέα. Μόνο αυτό δε μου έχουν καταλογίσει ακόμα. Εγώ συμμετέχω στη Λίγκα σαν εκπρόσωπος του Ολυμπιακού τα τελευταία τρία χρόνια πριν αναλάβω την προεδρία και αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί και από άλλους προέδρους που ήταν στις συνεδριάσεις. Κάποια στιγμή θα πρέπει να βγάλουμε τα πρακτικά για να μάθει ο κόσμος ποιος πρεσβεύει τι, πως μιλάει μέσα και τι λέει έξω.
Γίνεται μια συζήτηση ότι ορισμένοι πρόεδροι και στελέχη ομάδων πυροβολούν το ίδιο το προϊόν. Είτε με δηλώσεις εναντίον του πρωταθλήματος, εναντίον του συνεταιρισμού, εναντίον χορηγών. Αυτή η συζήτηση διαρκεί όσο είμαι εγώ στη Λίγκα, εδώ και 2,5-3 χρόνια και εκτιμώ ότι υπήρχε και πιο πριν.
Και δεχόμαστε μια κριτική από εσάς και τον κόσμο, ότι πώς θα προστατεύσουμε εμείς το προϊόν όταν εσείς το πυροβολείτε; Αυτή η συζήτηση οξύνθηκε με την αντιπαράθεση ΣΚΑΪ-Nova την περίοδο της ανανέωσης.
Τότε το συμβούλιο εξουσιοδότησε την επιτροπή των νομικών, που ήταν από τις ομάδες Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ξάνθη και ο νομικός σύμβουλος της Σούπερ Λιγκ, αφού συνεδριάσουν και σκεφτούν, να εισηγηθούν το προσεχές διάστημα, κάποιες διατάξεις ώστε να γίνει ένας εσωτερικός κανονισμός, γιατί αυτά δεν προβλέπονται από τη πειθαρχική διαδικασία που υπάρχει μέχρι τώρα, δηλαδή από τις επιτροπές και τα λοιπά.
Αφού συνεδρίασαν οι νομικοί την προηγούμενη Παρασκευή εισηγήθηκαν την απόφαση τους. Να σημειώσω, ότι εδώ και δέκα μέρες η εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού είχε αποχωρήσει, όχι λόγω της διάταξης αλλά για προσωπικούς λόγους. Η διάταξη υποβλήθηκε στις ομάδες για τη μελετήσουν και επειδή είχαμε τακτική γενική συνέλευση η οποία είναι απαραίτητη για να τροποποιήσουμε το καταστατικό, μπήκε το θέμα στη συνεδρίαση.
Έγινε μια απόλυτα φυσιολογική συνεδρίαση. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επέλεξε να μη συμμετέχει, ενώ υπήρχε μια πληθώρα θεμάτων στη Γ.Σ. Οι υπόλοιποι συζητήσαμε εκεί, συζητήσαμε σε πολύ καλό επίπεδο κυρίως συμφωνιών αλλά και διαφωνιών και αποφασίσαμε πλειοψηφικά με 14 ομάδες να λένε ναι και δύο που στο νόημα του άρθρου ήταν σύμφωνες. Ο ΠΑΟΚ είχε κάποια διαφοροποίηση σε δύο-τρία ζητήματα και η Ξάνθη σε ένα. Το να λέει ο κ. Βρύζας και το είπε, ότι το πρόστιμο ίσως να είναι πολύ υψηλό ως ποινή, για μένα έχει δευτερεύουσα σημασία.
Το νόημα όμως, δηλαδή να προστατεύσουμε τον τηλεοπτικό πάροχο, το συνεταιρισμό και το πρωτάθλημα μας, ήταν και από αυτές τις δύο ΠΑΕ αποδεκτό. Είχαν τις διαφωνίες τους και το καταψήφισαν. Ο ΠΑΟΚ με την ανακοίνωση του ήταν συνεπής. Ζήτησε δύο μέρες αναβολή για να μελετήσει 2-3 ζητήματα στα οποία φαίνονταν ότι δεν είναι απόλυτα τεκμηριωμένα, αλλά όχι στο νόημα».
Για την παρουσία του νομικού του ΠΑΟΚ στην επιτροπή των νομικών: «Και ο κ. Μπίρδας και η κ. Μπαλωμένου και ο κ. Κοντοβαζαινίτης και ο κ. Γιαννίκος συμμετείχαν συμμετείχαν ως νομικοί και όχι ως εκπρόσωποι ομάδων. Για να είμαστε δίκαιοι η εισήγηση πήγε Παρασκευή απόγευμα στις ΠΑΕ πριν το τριήμερο και μπορεί να πράγματι να μη μελετήθηκε. Δεν είναι εκεί το ζητούμενο. Ο ΠΑΟΚ είχε μια έντιμη στάση δηλαδή συμφωνεί με το πνεύμα της διάταξης, διαφωνεί και σε 2-3 ζητήματα και θέλει δύο μέρες για να μελετήσει.
Δε μπορούσαν να τη δώσουν οι υπόλοιποι γιατί είχαμε γενική συνέλευση και θέλαμε να τελειώσουμε στο θέμα αυτό και η Ξάνθη στο μόνο που διαφώνησε ήταν συνεταιρισμός. Επειδή θεωρούσε ότι για τον συνεταιρισμό θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη τεκμηρίωση του τι σημαίνει η λέξη.
Ο Απόλλων είχε τους δικούς του λόγους και ο Παναθηναϊκός δε συμμετείχε. Προσωπικά θεωρώ ότι πήρε μια μεγάλη έκταση χωρίς ιδιαίτερη σημασία. Εγώ θα επιστρέψω και σήμερα, άσχετα αν διάφοροι… κύκλοι, τρίγωνα και τετράγωνα με διέψευδαν χθες, ότι αυτό συμβαίνει και σε άλλες λίγκες.
Ήδη διάβασα σήμερα. Δε λέω ότι είναι ίδιες, αλλά το νόημα της προστασίας των πρωταθλημάτων, υπάρχουν και αυτό δεν το λέει ο Γιάννης Μώραλης, αλλά είναι αυτονόητο. Μπορεί να μετέχει μια ομάδα στην ΟΥΕΦΑ και να πει ότι στήνει παιχνίδια; Την άλλη μέρα έχει φύγει. Μπορεί να πει κάτι για χορηγό; Την άλλη μέρα έχει φύγει».
Για το αν μπορεί να έχει σχέση με τον Τύπο η διάταξη: «Δεν έχει να κάνει με τον Τύπο. Ποια μπορεί να είναι η έμμεση σχέση που μπορεί να έχει η διάταξη αυτή που έχει να κάνει με 18 ΠΑΕ και μόνο, με τους δημοσιογράφους; Πρέπει το μέσο ενημέρωσης που έχει σχέση πχ ο κ. Μαρινάκης, ο κ. Αλαφούζος, ο κ. Σαββίδης, να βρίζει τον ΟΠΑΠ, τη Nova και το συνεταιρισμό; Οι δημοσιογράφοι μπορούν να κρίνουν τα παιχνίδια, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τους διαιτητές ή να κρίνετε τον ΟΠΑΠ, τη Nova και το συνεταιρισμό.
Εμείς λέμε γιατί ένα κανάλι, π.χ. του κ. Μαρινάκη ή του κ. Αλαφούζου, το οποίο εισπράττει λεφτά από τη Nova και τον ΟΠΑΠ, να υπάρχουν δυσφημιστικά σχόλια για τη διοργανώτρια αρχή. Νομίζω ότι αυτό είναι αυτονόητα παράλογο.
Αν πράγματι συμβεί αυτό, τότε το συμβούλιο αν κρίνει με 2/3 ότι κάποιος έχει ευθύνη και το κάνει εσκεμμένα μέσω του καναλιού, απέναντι στον τηλεοπτικό πάροχο, στο χορηγό ή στον συνεταιρισμό, εκεί θα μπορεί επιβάλλει τιμή. Δεν έχει να κάνει με φίμωση. Αν είναι δυνατόν».
Για το πως μπορεί να ελεγχθεί αυτό: «Υπάρχουν δύο άλλες παράμετροι. Πρώτον, υπάρχουν μέσα που γνωρίζουμε ότι είναι μέτοχοι ΠΑΕ ή ιδιοκτήτες. Δε θα λύσει αυτή η διάταξη τα προβλήματα του ποδοσφαίρου, αλλά λέω ότι προφανώς και οι χορηγοί μας ζητάνε προστασία και που είναι το παράλογο σε αυτό;
Αυτές οι δύο εταιρίες συμβάλλονται με τον συνεταιρισμό, όχι με τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ κ.ο.κ. Έχουν κεντρική σύμβαση. Σε αυτούς που λένε ότι η διάταξη είναι “φωτογραφική”, πριν από ένα μήνα παρακολουθήσαμε μια αντιπαράθεση μεταξύ του κ. Μαρινάκη και του κ. Μελισσανίδη.
Αν αυτή η αντιπαράθεση πήγαινε μεταξύ ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΟΠΑΠ θα συμπεριλαμβανόταν στη διάταξη. Κάποιοι θέλουν να δημιουργηθεί ένα θολό τοπίο όχι μόνο πάνω από το ποδόσφαιρο γιατί εκεί μπορεί να συζητάμε ατέρμονα, αλλά πάνω από τη Σούπερ Λιγκ. Να μπερδευτεί ο κόσμος για το τι είναι η Σούπερ Λιγκ, η ΕΠΟ, η διαιτησία, οι δημοσιογράφοι και να γίνει ένας αχταρμάς. Η Σούπερ Λιγκ είναι ένας συνεταιρισμός 16 ανωνύμων εταιριών.
Μπορεί κάποιος που βρίσκεται μέσα να βρίζει τον συνεταιρισμό, δηλαδή εκεί που προέρχεται το 50% των εσόδων και σε πολλές περιπτώσεις το 80 και το 90% των εσόδων της; Επαναλαμβάνω ότι δε θα λύσει το πρόβλημα γιατί υπάρχει και μια σειρά δηλώσεων παραγόντων, προέδρων οι οποίοι προβοκάρουν το ίδιο το προϊόν και θα το δούμε γιατί η νοοτροπία δεν αλλάζει από τη μία μέρα στην άλλη».
Για το αν θα αποφασίζει το συμβούλιο της Λίγκας για την ποινή: «Το συμβούλιο θα βάζει την ποινή και αν κάποιος εφεσιβάλλει, η πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας θα μπορεί να τη μεταβάλλει προς τα κάτω και αυτή θα αποφασίζει. Ο τελικός κριτής θα είναι η πειθαρχική επιτροπή».
Για την ΕΠΟ και πως μπορεί να την ελέγξουν: «Εμείς ανεξάρτητα της δυναμικής κάποιων ιδιοκτητών, είμαστε μία ένωση της ΕΠΟ. Μια ψήφο έχουμε εμείς, μία έχει και το ποδόσφαιρο σάλας… Μία έχει η Σούπερ Λιγκ, που ο προϋπολογισμός μία ομάδας είναι όσο ο προϋπολογισμός της ΕΠΟ, μία έχει και μία οποιαδήποτε ένωση της ΕΠΟ.
Άρα το να ελέγξουμε την ΕΠΟ δεν είναι ούτε εύκολο ούτε και σκοπός μας. Σκοπός είναι να συνεργαστούμε με την ΕΠΟ και να κατανοήσουμε όσοι συμμετέχουμε ότι πρέπει να κάνουμε 1-2 βήματα μπροστά. Μπορούμε να τα κάνουμε.
Γιατί να παίζουμε 10 αγωνιστικές και να μην ξέρουμε πόσοι θα πέσουν και θα ανέβουν; Αυτά πρέπει να τα βελτιώσουμε. Υπάρχουν θέματα αδειοδοτήσεων μπορούν να λυθούν, θέματα διαιτησίας.
Δε μπορώ να μιλήσω για ισοπέδωση, να πω ότι γενικότερα είναι μια τριτοκοσμική συμπεριφορά όπως και στη Λίγκα γίνονται σφάλματα από τους παρατηρητές. Το θέμα είναι να μην γίνονται σφάλματα εσκεμμένα. Λάθη θα γίνουν».
Για την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ και την ανακοίνωση της Λίγκας: «Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ είναι ακριβής. Σε αυτό που λέει είναι ακριβής. Προφανώς και καταψήφισε. Η ανακοίνωση μας λέει για 13 ναι και 3 όχι. Του ΠΑΟΚ η ψήφος είναι στους 3. Το πού διαφώνησε θα σας το πουν από τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ διαφωνούσε με το εύρος των ποινών.
Αυτή ήταν μία παρατήρηση. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είπε ότι συμφωνούν με το πνεύμα και την επιδίωξη της διάταξης, αλλά ότι έχουν τρεις ενστάσεις και θέλουμε μια αναβολή δύο ημερών. Δεν εδόθη η αναβολή και το καταψήφισε.
Το γράφει αυτό και η ανακοίνωση. Εγώ μίλησα με τον κ. Βρύζα και τον ρώτησα αν μπορώ να πω την άποψη του και μου είπε πως δεν έχει πρόβλημα. Δε νομίζω ότι υπάρχει τόσο μεγάλη απόσταση ανάμεσα σε αυτό που λέω εγώ και σε αυτό που λέει ο ΠΑΟΚ».
Για τη NOVA η οποία δε σχολιάζει όσα γίνονται στο παιχνίδι: «Είναι μια απόφαση της διοίκησης της εταιρίας Forthnet. Έχει αρκετά θετικά και αρνητικά. Ιδανικά θα ήθελα και εγώ οι δημοσιογράφοι να κρίνουν τις φάσεις.
Όταν τη μια χρονιά διαμαρτύρεται μια ομάδα και δημιουργεί κλίμα, την επόμενη αλλάζει και διαμαρτύρεται άλλη ομάδα και δημιουργείται ένταση, ένα φόβο στη Forthnet ότι οι άνθρωποι που πηγαίνουν στο γήπεδο να σχολιάσουν κινδυνεύουν και στοχοποιούνται και από τη στιγμή που κινδυνεύουν οι άνθρωποι που πάνε στα γήπεδα, λέει από το να μπλέκω σε αυτή την περιπέτεια και οι παράγοντες μεταξύ σας δε μπορείτε να το σταματήσετε, σταματάω κι εγώ να κρίνω. Εκεί είναι το δίκιο τους.
Το δίκαιο για αυτόν που βλέπει το παιχνίδι είναι να λέει ο δημοσιογράφος την άποψη του. Ίσως να μην είμαστε ακόμα έτοιμοι να κάνουμε το αυτονόητο. Θα βρίζω αυτούς που με πληρώνουν για να παίζω; Παίρνουμε αποφάσεις για το αυτονόητο στη χώρα μας.
Δεν είναι εύκολη η ισορροπία. Αλλά εγώ βλέπω ομάδες που επενδύουν χρήματα τις οποίες διαφωνίες τους να τις μεταφέρουν στα αρμόδια όργανα. Αλλά να ξεκατινιαζόμαστε με κύκλους και… τρίγωνα δεν είναι δυνατόν. Πρέπει να δημιουργήσουμε έναν ποδοσφαιρικό πολιτισμό».
Για το σποτάκι στον ΣΚΑΪ που έχει και το δικό του πρόσωπο: «Δε μπορώ να κάνω σχόλιο και εκ της θέσεως μου ως πρόεδρος και συναισθανόμενος ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που θα διεξαχθεί κάτω από μεγάλη ένταση το Σάββατο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας δε θα ήθελα να θεωρηθεί ότι οποιαδήποτε κουβέντα δική μου ότι μπορεί να ρίξει λάδι στη φωτιά.
Επειδή δε μπορώ να απαντώ σε ανώνυμου… κύκλους, τετράγωνα και τρίγωνα και επειδή σαν άνθρωπος θα πρέπει να τοποθετηθώ όταν τελειώσει το ντέρμπι, είναι πολύ κοντά ο χρόνος που ο κόσμος θα μάθει ποιοι είναι αυτοί που επιθυμούν ένα νέφος πάνω από τη Σούπερ Λιγκ, τι επιδιώξεις έχουν και ποιοι είναι αυτοί που έστω και αν κάνουμε λάθη, προσπαθούμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά.
Σε όλες τις συνεδριάσεις κρατιούνται πρακτικά. Είναι κοντά η ώρα που το σύνολο των φιλάθλων θα μάθει την πραγματικότητα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα